BCR vine în sprijinul companiilor şi oferă conturi cu comision zero

0
94

bani1Banca Comercială Română (BCR) e pregătită să vină în sprijinul companiilor care optează pentru plata defalcată a TVA, conform noii legislaţii în vigoare.

“Suntem conştienţi că eficienţa operaţională reprezintă unul dintre punctele-cheie ale oricărei companii care îşi propune să respecte legislaţia şi, în acelaşi timp, să rămână competitivă. Credem că avem datoria să sprijinim firmele din România, motiv pentru care am investit un amplu efort de dezvoltare pentru operaţionalizarea rapidă a unui pachet special pentru plata defalcată a TVA.

Nu vom percepe astfel niciun comision pentru deschidere şi administrare sau pentru tranzacţiile electronice. Am deschis deja primele conturi, deci suntem pregătiţi să o facem în orice moment”, a declarat Alexandra Pătrulescu, Director Executiv al Direcţiei Management Produse Corporate & Markets.

Oferta BCR pentru plata defalcată a TVA:

  • Zero lei comision la deschiderea contului
  • Zero lei comision de administrare
  • Zero lei pentru platile electronice intra si interbancare (excepţie comisioanele SENT si ReGIS)
  • Zero lei la încasările intra si interbancare prin ordin de plată.

Excepţie fac încasările prin cec sau bilet la ordin, precum şi depunerea de ordine de plată la ghişeu, pentru aceste operatiuni aplicându-se aceleaşi comisioane specifice contului curent deţinut de fiecare companie. Lista completă a comisioanelor aplicabile se regăseşte pe pagina internet a băncii: www.bcr.ro