Lansarea volumului appInterviuri.ro. Convorbiri românești la Radio Villalba, de Dana Oprica

0
530
Marți, 11 iunie a.c., ora 12, Scrisul Românesc, în colaborare cu Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, organizează lansarea volumului appInterviuri.ro. Convorbiri românești la Radio Villalba, de Dana Oprica. Autoarea, absolventă a Facultății de Litere, Universitatea Craiova, în prezent expert-coordonator de proiecte culturale la Institutul Cultural Român din București, reunește în acest volum 18 convorbiri cu personalități din cele mai diverse domenii de activitate între care o parte din învățământul universitar sau conducători de instituții culturale craiovene.
Prezentarea revistei „Scrisul Românesc” nr. 5/2019, publicație care a împlinit cu doi ani în urmă nouă decenii de la întemeiere și apare în serie nouă din 2003, în prezent într-un nou format, integral color, cuprinde o serie de materiale de actualitate și de mare interes semnate de autori bine cunoscuți, confirmând interculturalitatea, tema principală prin care se distinge față de celelalte publicații.
Despre cele două apariții editoriale sunt invitați să vorbească Mihai Firică, Mihai Ghițulescu, Mircea Pospai, Lavinia Similaru și Florea Firan, care este și modelatorul manifestării.