A murit doctorul Cornel Boiangiu

0
1570

Partidul Național Liberal filiala Dolj anunță cu profund regret trecerea la cele sfinte a celui ce a fost Dr. Cornel Boiangiu – membru fondator al PNL, fost Președinte PNL Dolj, senator, deputat, dar mai presus de toate un neînfricat luptător anticomunist.

A început lupta pentru democrație la frageda vârstă de 17 ani, când a fost condamnat politic la 21 de ani de temniță grea și nu a încetat-o până în ultima clipa de viață. Vasta sa activitate și militantismul determinat i-au adus recunoaștere atât în țară (decorația Ordinul Național “Pentru Merit” în grad de cavaler din partea Președintelui României) cât și peste hotare – primind din partea Statelor Unite ale Americii decorația “Vulturul American”.

Om politic devotat țării sale, filantrop, un om de o vasta cultura și cu o pregătire profesională solidă, Cornel Boiangiu ne lasă în urma un exemplu de servire a interesului național mai presus de interesele personale și rămâne un reper moral pentru generațiile actuale și viitoare.

PNL Dolj transmite pe aceasta cale sincere condoleanțe familiei îndurerate, anunță că va participa cu o delegație reprezentativă la serviciile funerare și va cinsti memoria celui ce a fost Dr. Cornel Boiangiu.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Biroul de presă al PNL Dolj