INCENDIU într-un club din Capitală: 27 MORŢI, 180 de răniţi.

0
162

Tinerii s-au călcat în picioare pentru a se salva

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la un club din Capitală. Potrivit primelor informaţii, 27 persoane şi-au pierdut viaţa, iar 180 de răniţi au fost transportaţi la spitalele de urgenţă din Bucureşti cu arsuri de diferite grade de gravitate. Pompierii au reuşit să lichideze incendiul şi vor preda raportul poliţiştilor şi procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care vor deschide o anchetă în acest caz. La locul tragediei s-au deplasat şi ministrul de Interne Gabriel Oprea şi secretarul de stat Raed Arafat, pentru a coordona acţiunea, iar după încheierea acţiunii cei doi au plecat să facă un tur al spitalelor pentru a evalua situaţia.

Nicolae Bănicioiu a solicitat ajutor din partea cetăţenilor pentru că “din păcate, numărul victimelor este foarte mare și gravitatea arsurilor este pe măsură”. Ministrul  a precizat că donatorii sunt aşteptaţi SÂMBĂTĂ DIMINEAŢĂ de la ora 8.00, la Centrul de Transfuzii şi la Spitalul Universitar pentru că donarea de sânge chiar în această noapte ar îngreuna ajutorul acordat răniţilor.


Şeful Departamentului pentru Situații de Urgență din MAI, Raed Arafat, a anunțat că este disponibil un număr de telefon la care pot suna rudele celor aflați vineri seară în clubul Colectiv din Capitală, unde a avut loc un incendiu puternic. Numărul de telefon este 021.206.92.91.

Imagine surprinsă cu puţin timp înainte de izbucnirea incendiului