Gardul jaluzea – De ce este una dintre cele mai bune variante?

0
1524

Gardul jaluzea este un concept prezent de câțiva ani pe piața de profil, care nu a cunoscut un nivel mare de popularitate până de curând. De-a lungul timpului, realizând care sunt beneficiile unui astfel de gard, tot mai mulți români au început să-l aleagă. Într-adevăr, avantajele acestui tip de gard sunt demne de apreciat, cererea în acest sens fiind din ce în ce mai mare.

Cei care nu s-au hotărât încă în ceea ce privește modelul de gard pe care îl vor alege, se pot informa cu privire la motivele pentru care un gard tip jaluzea este una dintre cele mai bune variante de luat în calcul!

Rezistența gardului jaluzea este excelentă

Cei care au ales deja un gard jaluzea susțin că acesta este foarte durabil. Așadar, există persoane care au achiziționat acest tip de gard cu ani în urmă și spun că rezistența a fost păstrată în timp.

Datorită metalului folosit și a modului în care sunt confecționate, gardurile de acest tip nu ruginesc. Ninsoarea, lapovița, ploaia și soarele nu reprezintă factori atât de puternici pentru deteriorarea calității gardurilor de tip jaluzea. Acestea nu se dergradează în timp, oricare ar fi condițiile meteo, și nu necesită revopsire.

Față de gardurile clasice, cele de tip jaluzea diferă prin rezistența și grosimea de care dispun. Un profesionist va îndruma cumpărătorul întotdeauna înspre gardurile cu o grosime de 1.5 mm, sudate pe ramă, ideale pentru a face dovada rezistenței în timp.

Există o gamă variată de culori

În general, gardurile clasice pot fi alese în culorile de bază, precum negru sau maro, neexistând opțiuni de personalizare din acest punct de vedere. Însă, atunci când vine vorba de gardul tip jaluzea, oamenii trebuie să șie că pot alege dintr-o gamă extinsă de culori. Se poate alege culoarea care se potrivește cel mai bine cu spațiul în care va fi montat gardul sau cu nuanța casei.

Se pot alege lame mai groase sau mai subțiti

În cele mai multe situații, gardurile clasice sunt atrăgătoare doar dacă sunt mici și delicate, dar gardul de tip jaluzea arată bine de fiecare dată. Cumpărătorii au posibilitatea de a alege lame mai groase sau mai subțiri pentru viitorul lor gard. Atât lamele subțiri, de aproximativ 8.5 cm, cât și cele mai groase, de 12.5 cm, pot arăta la fel de bine. Cu ajutorul experților, cumpărătorii pot stabili modelul ideal, care se potrivește cel mai bine cu amenajarea exterioară a locuinței.

Raport bun calitate-preț

Prețul unui gard jaluzea este accesibil, dar poate să difere de la un furnizor la altul. Cei interesați pot apela la experți care au prețuri avantajoase pentru toate buzunarele. Nu este nevoie ca beneficiarul să se ridice la nivelul vecinului, ci să țină cont de bugetul pe care îl are la dispoziție, alegând totodată un produs de calitate. De asemenea, o astfel de investiție se amortizează în timp, întrucât gardurile de tip jaluzea nu necesită întreținere.