Ryanair : 2.100 de zboruri anulate pentru următoarele 6 săptămâni

0
104

ryanairComapnia  Ryanair a oferit o actualizare privind evoluţia lucrurilor în privinţa celor 2.100 de zboruri anulate pentru următoarele 6 săptămâni, dintr-un total de 103,000, după cum urmează:

 – Toţi cei 315,000 de clienţi au primit, Luni, 18 septembrie, un email de notificare prin care au fost informaţi asupra schimbărilor zborurilor lor, respectiv cu soluţii de zboruri alternative oferite, ramburs şi notificare EU261. (Numărul este mai mic decât estimarea iniţială de 390,000, deoarece rezervările în avans în septembrie au fost de 90%, în octombrie fiind de 70%)

– Până la sfârşitul zilei lucrătoare de Miercuri, 20 septembrie, Ryanair se aşteaptă să fi programat peste 175,000 de clienţi pe alte zboruri ale Ryanair – peste 55% din clienţii afectaţi.

– Până la sfârşitul zilei lucrătoare de Miercuri, 20 septembrie, mai mult de 63,000 de rambursări ale costurilor zborurilor au fost procesate (peste 20% din clienţii afectaţi)

– Ryanair a suplimentat personalul departamentului de Relaţii cu Clienţii pentru a urgenta procesarea solicitărilor de schimbări şi ramburs a costurilor.

– Ryanair se aşteaptă să fi procesat peste 300,000 de rerutări şi rambursări a costurilor pentru clienţi (peste 95% din clienţii afectaţi) până la sfârşitul acestei săptămâni – într-un interval de 6 zile de când clienţii au fost notificaţi cu privire la aceste anulări.

 Kenny Jacobs, Ryanair, a declarat:

 “Ne cerem scuze de la fiecare şi oricare din cei 315,000 de clienţi ale căror zboruri originale au fost anulate pentru o perioadă de 6 săptămâni în septembrie şi octombrie, timp în care noi lucrăm să rezolvăm acest eşec de planificare pe termen scurt,.

Am suplimentat echipele pentru Relaţii cu Clienţii pentru a accelera ritmul de procesare şi acţiune pentru aplicaţiile de zboruri alternative şi ramburs. Ne aşteptăm ca o vastă majoritate dintre acestea să fie completate până la sfârşitul săptămânii.

 O vastă majoritate a acestor solicitări sunt operate online, dar pentru că liniile noastre telefonice şi de chat sunt foarte ocupate, le solicităm respectuos clienţilor afectaţi să fie îngăduitori cu noi – facem tot ce ne stă în putinţă pentru a răspunde la solicitările lor şi încercăm să rezolvăm orice problemă pe care am creat-o pentru ei, pentru care, din nou, ne cerem scuze.”