La Cluj: „Săptămâna mândriei minorităţilor sexuale”!

0
128

De luni, la Cluj, se desfăşoară „Săptămâna mândriei minorităţilor sexuale”, în cadrul căreia sunt organizate expoziţii de fotografii, prezentate fiind istorisiri a poveştilor de viaţă ale homosexualilor, şi oferit un spectacol de teatru unde actori ce ironizează călugări taie ceapă pe o icoană cu Hristos.

Spectacolul a declanșat un val de indignare în mediul on-line, dintre care cităm reacția jurnalistului Paul Gabriel Andrei, care a postat marți pe Facebook un îndemn la depunere de plângeri către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, pentru lezarea sentimentelor comunității creștine de către acest gen de manifestări, menţinează site-ul ActiveNews.ro.

Intrarea a fost liberă, doar a copiilor sub 16 a fost interzisă. Sunt curios dacă a fost cineva la intrare să verifice vârsta participanților. Totodată aș fi curios să văd câți oameni au asistat la acest “show”, ar fi interesant. De ce nu, să vedem reportaje prin diferite publicații legate de aceste aspecte”. Prezența lui Peter Ekstein Kovacs, propus de USR pentru funcția de Avocat al Poporului, la acest gen de manifestări ale minorităților sexuale, a fost semnalată de ActiveNews într-un articol anterior.

Pe pagina sa de Facebook, deputatul de Dolj, Lia Olguţa Vasilescu, a făcut remarca: „Când te gândeşti că referendumul pentru familie nu a întrunit cvorumul”.