Zilele comunei Işalniţa: un spectacol fermecător, ca întotdeauna!

0
116

isalnitaTimp de două zile consecutive, mai exact 9 şi 10 septembrie a.c., Işalniţa, una dintre localităţile cele mai dezvoltate ale Doljului, a cunoscut efervescenţa şi bună-dispoziţia. Ca în fiecare an, de altfel, cu ocazia Zilelor comunei! Olguţa Berbec, Constantin Enceanu, Camelia Balmau, Marcela Fota, Sanda Argint, Paula Butuşină, Manuela Motocu, Cristian Bănăţeanu, Valentin Andrei, Ansamblul „Ion Şerban” din Işalniţa, Elena Gheorghe, Nicoleta Boabă, Francesca Wettenghel, Raluca Mălăescu, Loredana Calotă, Alexandra Ene, Ştefania Stomlega au încântat publicul.

          Concursuri cu premii, foc de artificii şi multă veselie au fost ingredientele de succes ale sărbătorii. Nici nu putea fi altfel, mai ales că edilul din Işalniţa are experienţa multor ani, în care a excelat ca un bun organizator.

          „Locuitorii comunei Işalniţa merită să aibă parte de o sărbătoare frumoasă, cu tot ceea ce trebuie. A fost un an cu investiţii, iar locuitorii vor beneficia de tot ce s-a făcut pentru ei. Îi aştept pe toţi să vină la Zilele comunei, să se relaxeze, să se simtă bine şi să se bucure de această sărbătoare, care este a lor”, a spus primarul comunei Işalniţa, Ovidiu Flori, în deschiderea evenimentului. Într-adevăr, să amintim că pe raza comunei Işalniţa, ultima infuzie de capital se va realiza prin compania AdePlast, care va construi o fabrică de mortare şi una de polistiren. De altfel, 20 de hectare de teren au fost achiziţionate şi se lucrează la ridicarea construcţiilor. Şi nu doar partea de sud a României va fi deservită de producţia de aici, ci şi Bulgaria, Serbia, cât şi celelalte ţări din fosta Iugoslavie. Se estimează că livrările vor începe în luna mai 2018.