Wizz Air retrage o cursă din Craiova şi scade frecvenţa zborurilor către mai multe destinaţii

0
102

wizzairCompania aeriană Wizz Air retrage, începând din noiembrie, cursa Craiova – Liverpool şi scade frecvenţa zborurilor către Londra, Barcelona, Madrid, Bologna, Roma şi Milano.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Craiova, Wizz Air a făcut unele modificări pentru orarul de iarnă 2017-2018 pentru baza aeriană din Craiova.

 

Astfel, cursa Craiova – Liverpool va fi retrasă începând cu data de 1 noiembrie.

Frecvenţa curselor Craiova – Londra Luton a fost scăzută, începând din 7 ianuarie 2018, de la şapte la şase, iar frecvenţa curselor Craiova – Barcelona de la două la una, începând din 29 octombrie, zborul fiind operat doar duminică.

De asemenea, din 3 noiembrie scade frecvenţa curselor Craiova – Madrid de la două la una, zborul fiind operat in ziua de vineri.

Începând cu data de 10 ianuarie 2018, scade frecvenţa curselor Craiova – Bologna de la trei la două, zborurile fiind operate în zilele de marţi şi sâmbătă şi a curselor Craiova – Roma Ciampino de la trei la două, zborurile fiind operate în zilele de marţi şi sâmbătă.

Frecvenţa curselor Craiova – Milano Bergamo scade de la patru la trei începând cu data de 13 ianuarie 2018, zborurile fiind operate în zilele de miercuri, vineri şi duminică.

Pentru celelalte curse – Paris Beauvaix, Tel Aviv, Koln şi Venetia Treviso – frecvenţa zborurilor rămâne nemodificată. (Sursa: Mediafax)