Burleanu va negocia rezilierea contractului lui Daum

0
374

Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal a propus conducerii FRF rezilierea contractului selecţionerului echipei naţionale a României, Christoph Daum, ca urmare a ratării calificării la Cupa Mondială din 2018. Recomandarea de reziliere a contractului tehnicianului german Christoph Daum va fi supusă validării în prima şedinţă a Comitetului Executiv.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat că majoritatea membrilor a votat pentru rezilierea contractului lui Daum înainte de disputarea ultimelor două partide ale naţionalei României din campania de calificare. “Membrii Comisiei au votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului. Ulterior, fiecare membru cu drept de vot a propus variante pentru un viitor selecţioner”, a afirmat Stoichiţă.

“În urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum şi, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selecţioner, în baza propunerilor primite de la preşedintele Comisiei Tehnice”, a spus Burleanu.

Printre posibilii înlocuitori ai lui Daum se numără Cosmin Contra, Dan Petrescu, Gheorghe Hagi, Cosmin Olăroiu, Victor Piţurcă şi Ladislau Boloni.