Lovitură pentru favoriţii la Primăria Capitalei. Candidaturile lui Predoiu, Firea, Nicuşor Dan şi Turcescu, contestate

0
213

turcescu_47860200Un cetăţean a contestat candidatura lui Robert Turcescu la Primăria Capitalei, transmite România TV. De altfel, pe rolul instanţelor s-au înregistrat contestaţii pentru majoritatea candidaţilor favoriţi la câştigarea Primăriei Capitalei.

Cetăţeanul care a contestat în instanţă candidatura reprezentantului PMP a contestat şi candidatura lui Nicuşor Dan şi a lui Adrian Severin.

De altfel, pe rolul Tribunalului Bucureşti au fost înregistrate zeci de contestaţii privind candidaţii la Primăria Capitalei şi la Consiliul General al Municipiului Bucureşti, cel puţin 20 dintre acestea fiind judecate de către magistraţi.

Afluxul de contestaţii este cauzat de faptul că aproape toţi cei care s-au înscris în cursa pentru Primăria Capitalei şi-au depus candidatura în ultima zi, scrie Mediafax.

Printre candidaţii contestaţi sunt şi principalii competitori: Cătălin Predoiu, Robert Turcescu, Gabriela Firea şi Nicuşor Dan.

Şi unii dintre candidaţii la primăriile de sector sunt contestaţi în instanţă. Judecătoria Sectorului 1 a judecat, vineri, o sesizare privind candidatura Laurei Chiriac, din partea Alde, la Primăria Sectorului 1.

În ceea ce îl priveşte pe Cristian Popescu Piedone, joi seara, Tribunalul Bucureşti a decis să îi respingă definitiv candidatura la Primăria Sectorului 4.

Turcescu se lăuda cu aproape 30.000 de semnături