Două gospodării afectate de un incendiu, în Craiova

0
146

Două locuințe din Craiova au fost afectate de un incendiu izbucnit la una dintre ele, luni seara. Pompierii ISU Dolj, cu patru autospeciale, au muncit aproximativ două ore să stingă incendiul și, din fericire, nu au existat victime. Pompierii spun că flăcările ar fi izbucnit de la un coș de fum neprotejat termic.

Cadrele Detaşamentului 1 Pompieri Craiova au fost anunțate luni seara, în jurul orei 20.00, despre un incendiu izbucnit la o locuință de pe strada „Toamnei”, din Craiova. Patru autospeciale au fost trimise la adresa respectivă, întrucât focul izbucnit la acoperişul locuinţei lui Ion G. s-a propagat la o anexă gospodărească a vecinului său, Constantin D.

„La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul casei de locuit și bucătăria de vară, existând posibilitatea de propagare la casele din vecinătate. Ambele gospodării au fost afectate de incendiu, la una din locuințe fiind distrus acoperişul casei, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp și bucătăria de vară, confecţionată din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp, în timp ce la vecin a ars o anexă gospodărească, confecţionată din scândură cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp Din primele cercetări făcute de specialiștii noștri cauza probabilă a incendiului pare să fie un coş de fum neprotejat termic”, ne-a declarat mr. Florin Cocoșilă, ofițerul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj.