În primul trimestru din 2016 / Au fost înmatriculate 1915 unităţi Ford

0
323

Conform datelor emise de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (D.R.P.C.I.V.), în primul trimestru din 2016 au fost înmatriculate 1915 unităţi Ford, dintr-un total de 23.002 vehicule.

ford 2Ford se situează pe locul al doilea în topul vânzărilor din România, cu o cotă de piaţă de 8,33%, conform datelor emise de D.R.P.C.I.V. Cu 1915 unităţi înmatriculate în primele trei luni ale acestui an, Ford înregistrează o creştere record de 23% comparativ cu primul trimestru din 2015. 89% din vânzări se datorează flotelor, în special întreprinderilor mici şi mijlocii, unde Ford a vândut atât vehicule comerciale, cât şi autoturisme, în timp ce 11% din vânzări s-au adresat persoanelor fizice care au cumpărat în principal autoturisme. Top 3 cele mai bine vândute modele Ford în primul trimestru al acestui an sunt Focus, cu un număr de 446 de unităţi, urmat de modelele Transit şi Fiesta cu 346, respectiv 341 de unităţi. În ceea ce priveşte vehiculele comerciale, Ford este de asemenea liderul pieţei de LCV si MVC înregistrând o creştere a volumului de înmatriculări de 78%  faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, urmând astfel trend-ul european de lider al pieţei de vehicule comerciale Ford, conform statisticilor EU 20.ford 1

„Urmează să lansăm noi modele”

Transit Connect a avut rezultate excepţionale pe piaţa din România în primele trei luni ale acestui an, cu o creştere de 33,84% comparativ cu primul trimestru din 2015, în timp ce modelul Transit a înregistrat o creştere a vânzărilor de 30,59% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. „Suntem foarte mulţumiţi de rezultatele primului trimestru din 2016 şi suntem încrezatori că vom continua sa lucrăm la fel de bine cu reţeaua noastră de dealeri, pe masură ce ne dorim să creştem volumele de vânzări şi cota de piaţă. Urmează să lansăm noi modele, mult aşteptate în România, iar cu ajutorul forţei noastre de vânzări intenţionăm să ne extindem prezenţa la nivel naţional”, a spus Attila Szabo, Directorul General al Companiei Naţionale de Vânzări Ford România.

Saptămâna trecută, Ford a lansat în România noul model Ranger şi urmează ca până la finalul primului semestru să fie introduse pe piaţa din România şi mult aşteptatele modele Focus RS şi Ford Edge.