AIESEC recrutează noi membri din rândul studenţilor craioveni

0
74

Organizaţia de studenţi AIESEC Craiova a dat startul înscrierilor pentru recrutarea de toamnă. Până pe data de 13 octombrie 2017, tinerii care doresc să aibă parte de o experienţă completă în aceşti ani de studenţie se pot înscrie online pe site-ul oficial al asociaţiei. Începând cu data de 2 octombrie, membri ai AIESEC vor fi prezenţi pe holurile Universităţii din Craiova pentru a le vorbi celor interesaţi despre organizaţie şi şansele de dezvoltare personală şi profesională ale membrilor ei.

Pentru a putea deveni membru AIESEC, un tânăr trebuie să fie student, să cunoască limba engleză la un nivel cel puţin conversaţional, să aibă vârsta până în 29 de ani, să îşi dorească să cunoască oameni din toate colţurile lumii şi, cel mai important, să îmbrăţişeze experienţele noi.

AIESEC este cea mai mare organizaţie de studenţi din lume, având peste 100.000 de membri în 126 de ţări şi teritorii, şi are ca scop dezvoltarea abilităţilor de leadership ale tinerilor. Stagiile de voluntariat sau cele profesionale, participarea la conferinţe internaţionale sau locale, posibilitatea de a ocupa o poziţie de leadership şi de a conduce o echipă de la 3 până la 100 tineri sunt câteva din oportunităţile pe care AIESEC le oferă studenţilor. În cadrul organizaţiei, studenţii au, de asemenea, acces la training-uri şi wokshop-uri ţinute de oameni cu experienţă. Mai multe informaţii despre organizaţie se regăsesc pe site-ul oficial www.aiesec.ro.