Directorul eBay anunţă lansarea serviciului de transport propriu, competitor direct pentru Amazon

0
72

Devin Wenig, a prezentat miercuri cea mai recentă inițiativă în lupta cu Amazon. Compania a anunțat că va avea grijă şi de transport și va duce la îndeplinire asta pentru comenzile plasate pe platforma sa online, eliminând necesitatea pentru comercianții care vând pe eBay să livreze mărfurile clienților pe cont propriu.

Mișcarea are drept scop să facă la fel de ușor să vinzi produse pe eBay, așa cum este pe Amazon, care și-a oferit propria să opțiune de transport in-house de ani buni. Și Wenig mai anunţă că schimbarea va avea efecte care vor aduce beneficii afacerii eBay în nenumărate moduri, de la o perioadă de livrare mai rapidă la o “explozie” de cutii de marcă eBay.

“Dacă fiecare pachet eBay este livrat într-o cutie eBay, ar fi milioane de colete în fiecare zi la ușa oamenilor”, a declarat Wenig pentru Business Insider într-un interviu miercuri.

eBay colaborează cu mai multe companii de transport maritim și de logistică care urmează a fi anunțate pentru noul său serviciu de livrare gestionată, preferând această metodă decât să realizeze cap-coadă o astfel de facilitate.