AIESEC Craiova îşi măreşte echipa în această toamnă

0
369

Organizaţia de studenţi AIESEC Craiova a dat startul înscrierilor online pentru recrutarea de toamnă pe data de 22 septembrie. Tinerii studenţi pot beneficia de această oportunitate până pe data de 13 octombrie.

AIESEC este cea mai mare organizaţie de studenţi din lume, având peste 100.000 de membrii în 126 de ţări şi teritorii, şi are ca scop dezvoltarea abilităţilor de leadership ale tinerilor. Stagiile de voluntariat sau cele profesionale, participarea la conferinţe internaţionale sau locale, posibilitatea de a ocupa o poziţie de leadership şi de a conduce o echipă de la 3 până la 100 tineri, sunt câteva din oportunităţile pe care AIESEC le oferă studenţilor. În cadrul organizaţiei, studenţii au de asemenea acces la training-uri şi wokshop-uri ţinute de oameni cu experienţă.

Toamna este un moment prielnic pentru ca AIESEC Craiova să se încarce cu energie nouă, inspiraţie, creativitate iar acest lucru este posibil doar prin mărirea echipei. Tinerii care doresc să aibă parte de o experienţă completă în aceşti ani de studenţie se pot înscrie online pe site-ul oficial, iar începând cu data de 2 octombrie membri organizaţiei vor fi prezenţi pe holurile universităţii pentru a le explica celor interesaţi ce anume este AIESEC şi care sunt şansele de dezvoltare personală şi profesională.

Cerinţele pentru ca un tânar să se poată înscrie în organizaţie sunt unele minime; trebuie să fie student, să cunoască limba engleză la un nivel cel puţin conversaţional,să aibă vârsta până în 29 de ani, să îşi dorească să cunoască oameni din toate colţurile lumii şi cel mai important să îmbrăţişeze experienţele noi.

Pentru a putea deveni membru AIESEC sau pentru a obţine ma multe informaţii despre organizaţie stundeţii pot accesa site-ul oficial www.aiesec.ro .