Marian SADOVEANU, candidatul PRO România pentru funcţia de primar al comunei Pieleşti: „Proiectul meu pentru Pieleşti se referă la transformarea comunei într-una europeană!”

0
1689

Deşi face parte din Zona Metropolitană Craiova, comuna Pieleşti nu este scutită de probleme şi neajunsuri. S-a ajuns aici din cauza unei administraţii corupte şi nepăsătoare. Comuna are o mulţime de posibilităţi de dezvoltare însă lipseşte un lider vizionar şi implicat, care să scoată localitatea de sub „zodia” stagnării.

 

PRO România Dolj l-a propus pe Marian Sadoveanu, un om ce a făcut performanţă în activităţile sale de până acum şi doreşte să facă performanţă şi pentru comună.

 

Proiectul său de guvernare locală se referă la transformarea comunei într-una europeană! De ce? „Pentru că suntem parte a Uniunii Europene de 13 ani şi, deşi există un decalaj semnificativ între comunele statelor evoluate şi cele ale României, trebuie să ne apucăm de treabă de pe acum”, susţine candidatul PRO România.

 

„De mai mulţi ani am dus o luptă inegală cu sistemul corupt de împrăştiere a bunurilor comunale, luptă anul acesta parţial câştigată, însă primăria Pieleşti are nevoie de o strategie de administrare eficientă şi raţională. Avem nevoie de mari proiecte de infrastructură, avem nevoie de reconstrucţie, modernizare şi dezvoltare. Avem posibilităţi mari de a deveni beneficiari ai fondurilor Uniunii Europene! Îmi doresc să gândim cu toţii Pro România – Pro Pieleşti!“, susţine Marian Sadoveanu.

 

Printre priorităţile sale generale pentru Pieleşti se află:

  1. Asfaltarea tuturor drumurilor comunale, precum şi a celor de exploataţie.
  2. Extinderea iluminatului public.
  3. Introducerea gazelor naturale şi a reţelei de apă şi canalizare în toată comuna.
  4. Modernizarea, dotarea şi digitalizarea unităţilor de învăţământ din comună.
  5. Înfiinţare grădiniţă cartier Magnolia.
  6. Înfiinţare bază sportivă şi reamenajare stadion comunal.

 

Cunoscând problemele fiecărei localităţi în parte, a introdus în programul de guvernare locală obiective specifice pentru fiecare localitate. De exemplu, pentru satul Câmpeni şi-a propus ca imediat după ce va fi ales în funcţia de primar să se apuce de întocmirea unor proiecte de investiţii solide în infrastructură, prioritare fiind: reţeaua de gaze naturale, extinderea reţelelor de canalizare, iluminatul public, asfaltarea drumurilor, betonarea şanţurilor, amenajarea aleilor pietonale şi crearea de piste pentru biciclete).

 

Marian Sadoveanu îşi doreşte să ofere oamenilor din comună un mediu în care să se bucure de condiţii de trai cu adevărat mai bune. De aceea, pe 27 septembrie votaţi Marian Sadoveanu, votaţi PRO România!

 

Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA – ORGANIZATIA JUDETEANA DOLJ, executat de S.C. ED PRESS COM S.R.L., CMF 21200010.