Cristinel Banu, cea mai bună alegere pentru primăria Teasc!

0
1295

La aproximativ 20 de kilometri de Craiova, comuna Teasc, parte din Zona Metropolitană, poate face paşi importanţi în următorii patru ani spre dezvoltare. Cristinel Banu, candidatul PSD Dolj pentru funcţia de primar al localităţii Teasc are proiecte importante de implementat în comună, dar şi un portofoliu bogat cu realizări din timpul în care a fost edilul acestei comune.

Comuna Teasc este străbătută de DN 55 care face legătura între Craiova şi portul de la Bechet. Agricultura este principala ocupaţie a locuitorilor.

Născut la Secui, comuna Teasc, Cristinel Banu este absolvent al Facultăţii de Drept. Experienţa celor două mandate de primar şi unul de viceprimar îl îndreptăţeste să creadă că poate fi cea mai bună alegere împreună cu PSD, pentru comuna Teasc.

”Fapte, nu vorbe! Este principiul după care mă ghidez. Eu vin în faţa oamenilor cu realizări concrete şi proiecte sustenabile de viitor. Sloganul meu este unul simplu: o singură grijă, oamenii! Ei sunt tot ceea ce contează, merită orice efort, orice sacrificiu!

Am deja realizări importante în comuna Teasc, proiecte cu care mă pot lăuda, care au fost deja implementate pe timpul mandatului meu: înfiinţarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor; proiectele privind canalizarea şi staţia de epurare din comună realizate în proporţie de 80%; alimentarea cu apă potabilă pentru satul Secui; reabilitarea cabinetelor medicale din Teasc şi Secui; reabilitatea şcolilor şi grădiniţelor din Teasc şi Secui; reabilitarea şi modernizarea căminului cultural din Secui; construcţia căminului cultural din Teasc; construcţia bazei sportive din Secui”, a spus candidatul PSD.

Revenirea la conducerea primăriei a lui Cristinel Banu va aduce schimbări majore pentru comunitate.

”Pe lista priorităţilor am foarte multe proiecte pe care doresc să le realizez în comună. Introducerea reţelei de gaz în comună prin racordarea la magistrala de gaze Craiova-Calafat, introducerea canalizării în satul Teasc care din păcate nu a fost continuată. Sufăr când văd că apa nu poate fi potabilă deşi soluţii există. Sunt o persoană de echipă, mi-a plăcut să lucrez cu tineri şi pentru tineri, am înfiinţat echipa de fotbal şi le-am oferit suport”, a completat Banu.

Oferta electorală pentru 2020-2024 a candidatului PSD este foarte bine stabilită: finalizare canalizare şi staţie de epurare Teasc; modernizare străzi comuna Teasc, sat Secui; extinderea celor două cimitire Secui şi Teasc; canalizare ape pluviale şi modernizare trotuare; acordarea de subvenţii pentru populaţie; subvenţionarea transportului elevilor şi studenţilor.

Pentru sprijinirea elevilor din comună, şi-a propus înfiinţarea unui after school în care copiii să îşi facă lecţiile supravegheaţi de către dascăli. De asemenea, candidatul PSD doreşte stimularea financiară a elevilor cu rezultate deosebite la şcoală, dar şi sprijinirea copiilor proveniţi din familii defavorizate din localitate pentru prevenirea abandonului şcolar. Acestea sunt doar câteva din priorităţile stabilite de Cristinel Banu.

Născut într-o familie modestă de ţărani, Cristinel Banu este căsătorit, are trei copii şi patru nepoţi.

El este candidatul PSD pentru primăria comunei Teasc!

 

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de ED PRESS COM S.R.L., portal – www.cvlpress.ro, CUI Mandatar financiar coordonator 21200019.