Florin Pălăştea, candidatul PRO România pentru Primăria Scăeşti, are mai multe idei care vor eficientiza administraţia publică locală.

0
1216

În primul rând, acesta vrea ca finanţarea proiectelor să se facă pe criterii obiective. Impunerea unui set clar de criterii ar evita abuzurile şi ar oferi o transparenţă mai ridicată.

În al doilea rând, va prioritiza cofinanţarea proiectelor ce sunt atrase cu fonduri nerambursabile. Astfel, administraţia din Scăeşti va economisi bani şi va implementa foarte multe proiecte din fonduri europene.

 

Dar haideţi să-l cunoaştem!

 

Domnul Pălăştea are 45 de ani, este technician veterinar şi administrator. Este o persoană ambiţioasă, luptătoare şi sătulă de actuala administraţie a comunei deoarece lucrurile s-au mişcat cu paşi mici în ultimii ani.

Din acest motiv a decis să se implice cât mai activ în administraţie şi vine cu o serie de proiecte pentru a ridica nivelul de trai din comună şi pentru a oferi comoditate şi siguranţă cetăţenilor.

 

Enumerăm câteva:

  1. Crearea de locuri de muncă cu ajutorul investitorilor, pentru a oferi mai multe şanse cetăţenilor.
  2. Obţinerea de fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii.
  3. Colectarea selectivă a gunoiului menajer de la populaţie.
  4. Introducerea de gaze naturale.
  5. Reparaţia şi întreţinerea cişmelelor şi fântânilor comunale.
  6. Decolmatarea canalelor comunale şi amenajarea drumurilor de exploatare agricolă prin pietruire şi construire de podeţe.
  7. Reparaţia Căminului Cultural Scăeşti.
  8. Menţinerea activităţilor culturale şi sportive (memorial Calotă Gheorghe).
  9. Susţinerea instituţiilor de pe raza comunei (biserici, şcoli, cabinete medicale).
  10. Asigurarea echităţii sociale – drepturi egale pentru fiecare cetăţean.

Dacă vrei şi tu ca aceste proiecte să devină realitate, pe 27 septembrie, când votezi la Scăeşti, pune ştampila pe poziţia 4. Votează PRO Romania, votează Florin Pălăştea!

Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA – ORGANIZATIA JUDETEANA DOLJ, executat de S.C. ED PRESS COM S.R.L., CMF 21200010.