Copilul dispărut din Cârna a fost găsit decedat

0
153

Tragedie în comuna doljeană Cârna. Florin Cristian Cebuc, minorul  în vârstă de 14 ani, căruia familia i-a anunţat dispariţia marţea trecută, a fost găsit decedat, ieri-dimineaţă, într-un canal de irigaţii de lângă un bazin piscicol de la marginea localităţii. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili circumstanţele în care copilul şi-a pierdut viaţa.

Reamintim că, săptămâna trecută, poliţiştii doljeni cereau ajutorul anunţând dispariţia lui Florin Cristian Cebuc, de 14 ani, din comuna doljeană Cârna. Părinţii băiatului îi anunţaseră pe oamenii legii că minorul, care suferea de distrofie musculară, plecase, pe 13 octombrie, în jurul orei 15.00, spunându-le părinţilor că merge la plimbare. N-a mai revenit şi nu l-a mai văzut nimeni.

Poliţiştii doljeni au demarat o amplă acţiune de căutare a copilului, cu sprijinul jandarmilor, poliţiştilor de frontieră, cadrelor ISU Dolj, dar şi al unor voluntari. Mai mult, s-a folosit şi camera de termoviziune a Poliţiei de Frontieră şi câini de căutare de la Sibiu. N-au dat de urma lui. Ieri-dimineaţă însă, un localnic ce a trecut prin zona bazinelor piscicole de la marginea comunei a observat trupul neînsufleţit deasupra apei, într-un canal de irigaţii. A anunţat descoperirea pe 112, la faţa locului ajungând o echipă de cercetare.

S-a stabilit că este într-adevăr vorba despre minorul dispărut, cadavrul său fiind ridicat şi dus la morgă pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei decesului. În plus, a fost demarată o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care copilul şi-a pierdut viaţa.