Alexandra Presură, deputat PSD de Dolj : Alegerile anticipate devin singura cale pentru a opri haosul și dezastrul actual

0
384

        Alexadra Presură, deputat PSD de Dolj scrie pe pagina sa de facebook că din păcate, ciolaniada continuă”. Parlamentarul doljean a constatat că zilnic apar noi scene comice în coaliţia de dreapta, dar tragice pentru populația sărăcită și uitată de guvernanți.

         “Membrii familiei PNL-USR-PLUS, acum se ciomăgesc, acum fac declarații de dragoste. Premierul Cîțu amenință cu plângere penală sau sesizare la Curtea Constituțională, dar tot domnia sa le face curte partenerilor, rugându-i să se așeze la masă să discute. Domnul Barna țipă că nu îi trece repede moțiunea de cenzură, dar spune apăsat că prefecții și secretarii de stat rămân în funcții.

Şi în tot acest timp starea economică se înrăutățește.Populația nu-și va mai plăti, nu numai facturile la energie și gaze, ci și creditele pe care le au. Cursul de schimb s-a înrăutățit spre deosebire de ce se întâmplă în celelalte țări. Totul va deveni mai scump și tot mai mulți români vor fi în pericolul să nu poată plăti ratele la bănci”, explică Alexandra Presură, deputat PSD.

PSD, singura alternativă viabilă

Parlamentarul doljean se întreabă totodată cum ar putea  PSD, în aceste condiţii, să participe și să arbitreze circul lor. “Este problema lor că nu se mai înțeleg și vor să divorțeze. Sau doar e dragoste cu năbădăi. Nu ținem nici cu USR, nici cu PNL. Întregul guvern Cîțu trebuie să plece. Este obligatoriu, până nu e prea târziu, să fie instaurat un guvern responsabil, care să ofere soluții adevărate la dezastrul actual.

​         Din punctul de vedere al PSD, singura alternativă viabilă este să plece toți și să ne întoarcem la popor. Alegerile anticipate devin singura cale pentru a opri haosul și dezastrul actual. Până atunci PSD pregătește proiecte de legi, care pun în practică programul nostru economic, pentru a le depune în cel mai scurt timp la Parlament”