Candidatul PSD pentru comuna Desa, Aurelian Relu Anghelof: ”Oamenii au nevoie de o schimbare”

0
1041

Oamenii au nevoie de schimbare, de o echipă care să lucreze pentru interesul şi nevoile lor. Aurelian Relu Anghelof este propunerea PSD pentru primăria Desa.

Căsătorit, tatăl unei fete de 18 ani, Anghelof este şef la APIA în Calafat. Prin natura serviciului a fost permanent în legătură cu oamenii, le cunoaşte problemele.

Aurelian Relu Anghelof este un candidat serios şi cu şanse mari de a câştiga funcţia de primar a comunei Desa la alegerile locale din 27 septembrie. Candidatul PSD se află pe un trend pozitiv în ultimele luni lucru dovedit şi la alegerile parlamentare care au fost câştigate la Desa de către PSD.

”Am hotărât să mă angrenez în această cursă deoarece oamenii din localitateau nevoie de mult mai mult, au nevoie de o schimbare, au nevoie de un om care să le fie alături. Locuiesc într-o comună cu oameni harnici, Desa este recunoscută ca fiind una dintre cele mai importante bazine legumicole, cu foarte multe solarii. Vreau să venim în sprijinul lor prin construirea unei fabrici de conserve. Mulţi dintre locuitori beneficiază de programulTomata, astfel producţia de roşii din localitate este foarte mare. Pe piaţă ajung cantităţi uriaşe de tomate, se creează surplus, iar preţul cu care sunt vândute este foarte mic. Această fabrică poate fi creată pe fonduri europene, vine astfel în sprijinul producătorilor agricoli preluând surplusul de marfă pentru conserve. Existenţa acestei fabrici va duce la dezvoltarea zonei, crearea de noi locuri de muncă”, a spus Aurelian Relu Anghelof.

Un alt proiect pe care candidatul PSD doreşte să îl implementeze este crearea unei societăţi în cadrul primăriei, pentru efectuarea diverselor lucrări în comună şi astfel scoaterea din circuit a altor firme contractante (betonarea aleilor, realizarea de pavaje). Costurile vor fi reduse substanţial, iar în localitate vor fi create noi locuri de muncă.

O altă necesitate a zonei este modernizarea pieţei din localitate. În acest moment, comercianţii stau cu marfa în soare.

Dacă alte comune se confruntă cu îmbătrânirea populaţiei, în comuna Desa sunt foarte mulţi tineri, foarte multe familii cu copii.

”Îmi place să fiu în legătură directă cu oamenii, să fiu conectat permanent la nevoile lor. Tinerii trebuie motivaţi să rămână, iar administraţia locală trebuie să le ofere condiţii moderne, un nivel de trai de mediul urban, cu posibilităţi de relaxare, de petrecerea timpului liber. În prezent avem 40, 50 mp de parc, motiv pentru care vreau să prindem în programe dezvoltarea parcului, amenajarea lui cu echipamente de joacă pentru copii. Şi unităţile de învăţământ trebuie amenajate, modernizate şi dotate corespunzător. Pentru a veni în sprijinul comunităţii, pentru ca micuţii să nu se mai deplaseze spre şcoala din centru, consider că trebuie să redeschidem o şcoală care în ultimii ani a fost închisă”, a completat candidatul PSD Dolj.

Şi în domeniul sănătăţii, Anghelof are proiecte pe care doreşte să le implementeze. Astfel, intenţionează să construiască în comună un centru de permanenţă dotat corespunzător, cu personal specializat. Pentru acest centru a luat în calcul şi achiziţionarea unei maşini de salvare. Timpul de intervenţie pentru cazurile de urgenţă s-ar micşora, ducând astfel la salvare de vieţi.

Anghelof porneşte la drum cu o echipă tânără, o echipă dinamică, formată din persoane competente în care să aibă încredere şi alături de care, umăr la umăr, ştie că va dezvolta comuna Desa.

”Voi fi un primar dinamic, oamenii mă cunosc, ştiu ce pot, sunt un bun gospodar, ştiu ce vreau şi ce pot să fac, nu le voi înşela niciodată aşteptările. Sunt multe de pus la punct în comună, canalizarea care nu a fost finalizată, drumurile nu s-au asfaltat. Chiar vreau să întreb cum în alte comune s-a putut, iar la noi nu. Este nevoie de multă muncă. Canalizarea este o necesitate, nu un lux”, a mai spus candidatul PSD.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de ED PRESS COM S.R.L., portal – www.cvlpress.ro, CUI Mandatar financiar coordonator 21200019.