Mihai Cocoş este candidatul Pro România pentru primăria Teslui

0
1090

Împreună vom forma o echipă capabilă şi responsabilă, care va transparentiza gestionarea banului public şi care va oferi condiţii de trai mai bune pentru toţi locuitorii comunei.

 

Mihai Cocoş : „Numele meu este Mihai Cocoş şi, în urmă cu 58 ani, m-am născut aici, în comuna Teslui, unde am copilărit, am învăţat tainele scrisului şi ale cititului, sub îndrumarea unor dascăli devotaţi, cărora le mulţumesc.

Ulterior, am absolvit Şcoala Militară de Ofiţeri Activi din cadrul Ministerului de Interne, Facultatea de Drept, am masteratul în Oenologie şi doctoratul în Ştiinţe Agricole şi Silvice.

De aceea, consider că a venit momentul să-mi pun întreaga experienţă în folosul comunităţii din care fac parte, candidând pentru funcţia de primar al comunei Teslui, din partea partidului PRO România.

Mi-am propus modernizarea şcolilor şi a grădiniţelor, astfel încât baza materială să le creeze copiilor noştri un climat favorabil desfăşurării procesului de învăţare la standarde europene.  Îmi doresc un grad ridicat de implicare a cadrelor didactice, astfel încât elevii să fie pregătiţi nu numai la nivel teoretic, cât şi din punct de vedere pragmatic, descoperind cum să se adapteze la noi situaţii şi condiţii.

Deoarece ne dorim o comunitate înfloritoare, putem obţine acest lucru accesând fonduri europene. Totodată, cu o infrastructură bine pusă la punct, finalizând modernizarea drumurilor publice, vom atrage investitori şi vom crea astfel noi locuri de muncă.

Un alt proiect de care comuna noastră are nevoie îl reprezintă înfiinţarea unui centru pentru servicii medicale, care să asigure asistenţă medicală primară întregii colectivităţi. Iar prioritatea în satul Ţărţăl este racordarea la reţeaua de alimentare cu apă a comunei, obiectiv ce poate fi realizat prin atragerea de fonduri europene.

Vă asigur de toată deschiderea mea către dialog, convins fiind că împreună vom forma o echipă capabilă şi responsabilă, care va transparentiza gestionarea banului public şi care va oferi condiţii de trai mai bune pentru toţi locuitorii comunei.

Vă mulţumesc şi vă aştept la vot!’’

Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA – ORGANIZATIA JUDETEANA DOLJ, executat de S.C. ED PRESS COM S.R.L., CMF 21200010.