Serbarea de Crăciun de la ANCAAR : Premii pentru voluntari și cadouri pentru copii

0
725

Ieri a fost o zi festivă la Asociația Natională pentru Copii și Adulți cu Autism din Craiova. Au fost premiați deopotrivă, voluntari și copii cu autism, în cadrul unui eveniment ce face parte din Gala “Fii albastru”. Asociația nu este la prima acțiune de acest gen, are un palmares bogat, a făcut de-a lungul anilor adevărate minuni cu acești copii, fiind vorba de un consum mare de energie și pasiune. Dar, nimic nu a fost în zadar.

 

Vorbim de voluntarii din proiectul ANCAA, proiect finanțat de Comisia Europeană prin programul Corpul European de Solidaritate A fost un moment de bucurie și de mulțumire sufletească.

Președinta ANCAAR Craiova, psiholog Lumința Sandu, le-a mulțumit atât voluntarilor care au fost mereu aproape de acești copii minunați, pe tot parcursul anului 2021, precum și celorlalți colaboratori. Copiii și tinerii de la ANCAAR au primit daruri de la Moș Crăciun, diplome de la conducerea Asociației și felicitări de la cei prezenți la eveniment.

 

O contribuție deosebită o are de fiecare dată în organizarea acestor evenimente caritabila doamna Mihaela Nedelcu, care, deși își petrece mai mult timp alături de minunata și talentata ei fiică, care studiază la Amsterdam, își face timp și coordonează activitățile online. Ele de fiecare dată un sunt un real succes. Mihaela Nedelcu reușește să strângă laolaltă foarte mulți oameni de calitate, din Craiova, solidari și darnici.

Pomul de iarnă era împodobit cu decorațiuni confecționate de acești tineri minunați ajutați desigur de voluntari și de consilierii Centrului. Din mânuțele lor au ieșit adevărate bijuterii de pus în pom. Ei sunt foarte mândri de ceea ce au realizat. Și nu e singurul lor talent. Deja Șef Bobo este recunoscut prin talentul culinar. Face cele mai bune prăjituri și torturi. Alți tineri pictează foarte frumos, alții colorează și tot așa. Fiecăruia i se descoperă talentul. Dar, desigur, e mult de muncă și voluntarii își merită diplomele.