Decizia de reabilitare a lui Adrian Năstase a rămas definitivă

1
918

DNA nu a contestat decizia ÎCCJ de reabilitare a fostului premier Adrian Năstase. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât reabilitarea judecătorească a fostului lider PSD în cazul celor două condamnări pe care le-a suferit.

Năstase a susținut, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, că decizia îl bucură.

„Mă bucură decizia de reabilitare. Consider că este vorba despre încheierea unui lung capitol de suferințe și nedreptăți”, a spus fostul premier.

Această decizie îi deschide calea pentru revenirea în politică.

„Înseamnă că nu mai am cazier și mai înseamnă că nu mai am niciun fel de interdicție: pot să votez și pot să fiu ales în orice funcție dacă lucrul acesta m-ar tenta; practic ca oricine din țara asta. Toate interdicțiille au fost șterse din cazier și cazierul este perfect curat”, a punctat Năstase.

Referitor la revenirea în politică el a dat un răspuns interesant:

„Nu-mi pun problema și nu am un entuziasm deosebit pentru viața politică, dar nu cred că trebuie să dau răspunsuri la întrebări care nu s-au pus.

Evident că n-am discutat cu cineva din partide pentru revenirea în politică și nici nu am intenția. Cred că acesta este cel mai bun răspuns: să nu dau răspunsuri la întrebări care nu au fost puse.

Nu intrăm în zona aceasta de speculații (n. r.: dacă cineva de la un partid i-ar face o ofertă)”, a conchis Adrian Năstase.

1 COMENTARIU

  1. Asa e tovarase Nastase! Ramaneti la catedra ! Bine ca ati scapat basma curata din toate ,,betesugurile” vietii politice1!De altfel , nu prea mai mare lucru de furat din Romania!, in cazul in care ati reveni i n politica! Romanii isi lasa casele si pleaca spre exterior, la cei care ii fura de 32 de ani deci, nu stiu cine ar mai vota pentru dvs. ! Oricum s-a facut justitie! Ma intreb si iva ntreb: un om ordinar care a furat gentile ori pneurile de la un autovehicul, dupa ce a petrecut cativa ani de inchisoare, este reabilitat ori ramane cu cazier judiciar?

Comments are closed.