Nicolae Drăgoi candidatul PRO ROMÂNIA pentru funcţia de primar al oraşului Dăbuleni

0
737

Pregătirea, experienţa şi puterea de muncă îl recomandă pe Nicolae Drăgoi pentru această candidatură. Mulţi dintre dumneavoastră ştiţi că a fost întotdeauna un om dedicat şi în slujba cetăţenilor, dovadă fiind activitatea sa din mandatele anterioare.

Nicolae  Drăgoi: „Sunt onorat să vă asigur de deplina mea implicare, cu bună credinţă, în viaţa administrativă a localităţii noastre. Această experienţă încă mă transformă pe zi ce trece într-o persoană capabilă să gestioneze corect resursele umane, materiale şi financiare, fapt pe care îmi doresc să-l văd şi în cadrul Primăriei Dăbuleni.

Candidez din partea partidului PRO România şi mă bucur de încrederea conducerii locale, judeţene şi naţionale a partidului. M-am alăturat familiei PRO ROMÂNIA pentru că este un proiect politic serios, un proiect pentru societate şi cetăţeni, unde profesionalismul, dăruirea în slujba cetăţeanului  ,, libertatea de exprimare, sunt principii esenţiale. Consider că pregătirea şi experienţa pe care o am, puterea mea de muncă, mă recomandă pentru această candidatură  şi sunt onorat să vă asigur de deplina mea implicare, cu bună credinţă, în viaţa administrativă a localitatii noastre. Cred că am capacitatea organizatorică şi abilităţi de comunicare puternice. Aceste calităţi, combinate cu încrederea şi devotamentul meu, mă recomandă pentru a candida la primăria localităţii noastre. Implicarea din afară, de la distanţă, nu este suficientă. Dacă vrem să schimbăm ceva aici, la noi acasă, trebuie să ne implicăm activ. Ştiu că împreună putem forma o echipă care să facă din localitatea noastră una cu care să ne putem mândri din nou. Am făcut şi greşeli pe care le regret şi promit să nu le mai repet. Funcţionez de când mă ştiu după principiul “Promisiunea dată e datorie curată”. Astfel că, obligaţiile mele fiind administrative, o să pun umărul, alături de dumneavoastră,  pentru a aduce proiectele noastre în stadiul de realizări. Problemele comunităţii vor fi problemele mele şi nu voi precupeţi niciun efort pentru a le rezolva. În campania electorală o să mă feresc să fac promisiuni pe care ştiu că nu le pot rezolva pentru că , în astfel de situaţii, candidaţii vorbesc mult şi de obicei fără acoperire. Cu dumneavoastră alături, nu mă tem că ne-am putea lovi, în drumul nostru, de obstacole ce nu pot fi depăşite. Împreună putem reuşi!

Îmi doresc să-mi fiţi alături, să  construim împreună  o echipă care să ofere condiţii de trai mai bune pentru toţi locuitorii.

Vă invit să începeţi cu alegerile din 27 septembrie, deoarece localitatea noastră trebuie transformată într-una cu adevărat europeană.”

 

Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA – ORGANIZATIA JUDETEANA DOLJ, executat de S.C. ED PRESS COM S.R.L., CMF 21200010.