Alb-albaştrii sub lupă

0
84

20151204143844!CS_U_CraiovaMitrovic – A primit două şanse, a greşit de fiecare dată. Penibilă intervenţia la golul lui Hadnagy, pur elveţianul a împins mingea în propria poartă. De ce să forţezi un străin fără CV, când îl ai pe „Popică”. Dacă greşeşte, măcar să o facă un jucător tânăr, care este şi oltean, decât tot felul de venetici.

Spahija – A avuit o lovitură de cap la un corner, în prima repriză, dar în apărare e nesigur, s-a complicat de câteva ori aiurea.

Kelic – Şi el a fost ezitant în puţinele raiduri ale gazdelor, a luftat în prima repriză când gazdele puteau deschide scorul.

Tiago Ferreira – Meci modest, imprecis în pase, marcaj de liga a III-a. Deşi a folosit 3 stoperi înalţi, Hadnagy a lovit cu capul dintre ei, iar la fazele fixe din careul advers echipa nu a reuşit până acum să marcheze. Tiago poate împărţi primul gol cu Mitrovic.

Martic – Nu impresionează în joc, dar a dovedit că ştie să centreze, a avut şi de această dată un serviciu excelent pentru Gustavo.

Screciu – A jucat parcă un pic mai bine la închidere decât ca fundaş, cel puţin ezitările în această zonă nu sunt fatale.

Mateiu – Un alt meci excelent al său, a recuperat mult, a pasat bine, inclusiv pentru Bancu la golul al treilea.

Bancu – Cel mai bun de pe teren. De fiecare dată când a avut mingea a găsit soluţiile cele mai bune. A scos penalty şi a marcat, ideală evoluţie la o zi după aniversare şi în meciul în care a fost căpitan.

Gustavo – Exasperant cu ratările. A avut 3 şanse uriaşe de gol, inclusiv una cu poarta goală. E unul dintre preferaţii lui Mangia, care nu-l schimbă deloc, pentru a-i face loc şi lui Bărbuţ. Cel puţin penalty-urile le execută foarte bine, dacă nu alunecă.

Mitriţă – Pasă genială la primul gol, a mai avut şi alte acţiuni periculoase, e foarte greu de oprit. Totuşi, e prea încrezător în driblingul său, exagerează uneori şi pierde mingea, oferind şanse de contraatac. Va lipsi în meciul cu Voluntari, dar revine Băluţă.

Burlacu – O primă repriză excelentă, a marcat printre picioarele portarului, a mai avut un şut periculos de la distanţă, şi-a depăşit constant tizul de la Sepsi, Marius Burlacu. Pare să nu reziste deocamdată un meci întreg. Oricum, a crescut mult şi fizic, acum un an nu rezista nici măcar o repriză la echipa a doua.

Roman – N-a contat în joc.

Briceag – A jucat mai mult de un sfert de oră, timp în care echipa a câştigat meciul, chiar dacă el n-a avut un aport important. Poate că Mangia ar trebui să regândească aşezarea, să încerce o defensivă în 4 fundaşi. Astfel s-ar simţi mai comod şi Briceag ca fundaş stânga, iar Bancu ar juca mai sus.

Buzan – Zi importantă pentru el, a debutat la Universitatea Craiova, într-un meci câştigat.