Târgul de Comerţ al Olteniei, Agro Oltenia şi Expo Vin Oltenia

0
466

targTargul de Comert al Olteniei – Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor aflat la a doua editie, se va desfasura pe parcursul a trei zile in perioada 13-15 octombrie 2017 in incinta Centrului Multifunctional Craiova.

Vor fi prezenti expozanti  ce activeaza in domeniile:  industie, alimentatie, constructii, comert cu articole de imbracaminte, incaltaminte si articole pentru copii, servicii, industria auto si asigurari.

Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri.

Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti;

Organizatorii vin cu o multime de noutati fata de editia anterioara menite sa asigure succesul acestui eveniment, lansand:

Agro Oltenia, targ dedicat agriculturii si industriei alimentare ce  va asigura  cresterea numarului de vizitatori si de expozanti.

Targul AGRO Oltenia doreste să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialişti, manageri şi autorităţi din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozantilor o oportunitate unica de a-si pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele de dezvoltare.

Masini, tractoare si utilaje agricole performante, produse dedicate  cresterii animalelor si pasarilor de ferma,  pomiculturii si legumiculturii vor fi prezentate de catre expozantii .

Targul se adreseaza atat marilor producatori agricoli cat si microfermelor, gospodariilor taranesti active, producatorilor de produse alimentare traditionale si taranesti, entitatilor non-agricole din mediul rural, precum si agriculturii de hobby.

In cadrul evenimentului, va avea loc o expozitie de animale de ferma si pasari de curte de rasa, cat si prezentarea unor soiuri  romanesti de mar si capsuni.In parcarea din fata Centrului Multifunctional vor fi instalate  corturi de mari dimensiuni cu expunere pe o suprafata totala de 1300 mp in care vom regasi expozantii prezenti la targ