Program destinat studenţilor

0
79

AIESEC Craiova le oferă studenţilor posibilitatea de a aprofunda cunoştinţele dobândite la facultate, prin intermediul proiectului „Become”. Înscrierea a început, deja, pe 18 septembrie, în mediul online.

3 BecomeEste vorba despre un program unde vor lua parte studenţii la training-uri de specialitate, durata de desfăşurare fiind 6 octombrie – 17 decembrie. „Become” este un proiect de educaţie nonformală din ciclul de dezvoltare pentru tineri şi îi ajută pe participanţi să exploreze o varietate de drumuri în carieră, să înţeleagă care sunt oportunităţile reale de pe piaţa muncii.

„Tinerii care aleg acest proiect vor avea ocazia să ia parte la training-uri susţinute de voluntari internaţionali şi companiile partenere. Durata de desfăşurare este de şase săptămâni, perioadă în care tinerii au ocazia să înveţe  mai multe din domenii precum Marketing, Vânzări, Resurse Umane. Experienţa de care vor avea parte participanţii va fi una calitativă, deoarece aceştia vor primi îndrumare de la voluntarii internaţionali şi trainerii companiilor partenere şi au posibilitatea de a intra în contact cu persoane din diferite colţuri ale ţării şi cel mai important este că vor ieşi din zona de confort.

Înscrierile se pot face pe www.aiesec.ro, iar începând cu 16 octombrie membrii AIESEC vor fi prezenţi la Universitatea din Craiova, pentru a le prezenta studenţilor beneficiile proiectului”, a precizat  Alexandra Stan, PR – manager al AIESEC Craiova.