Rezoluţia Biroului Politic Teritorial ALDE Dolj

0
543

România are nevoie de un Presedinte in stare să-i reprezinte cu onestitate, mandrie si sacrificiu pe toti romanii, indiferent de optiunile lor politice. România nu mai are timp de pierdut si energii de consumat cu  experimente politice de laborator.Cu improvizatii care nu au legatură cu interesele legitime ale statului român si cu asteptarile cetatenilor romani.

România şi românii isi pot recastiga linistea si demnitatea alegand un om pe care il cunosc bine si care are experienta necesara pentru a conduce un stat.

Un presedinte care sa conduca, nu sa fie condus.Un presedinte al tuturor, nu o marioneta a unora.Un presedinte respectat inauntrul si in afara granitelor tarii, nu un presedinte tolerat.Un om de echilibru si un om de cuvant.Un om cu viziune care munceste zi de zi pentru ca viziunea lui sa devina realitate. Un om cu credintă in tara lui si in oamenii ei.

Pentru că avem nevoie de un astfel de preşedinte, curajos si liber,unul care să unească, nu să dezbine, care vrea, stie si poate sa găseasca echilibrul inaintarii si bunastarii pentru toti,

Organizaţia Teritoriala ALDE Dolj îi cere preşedintelui Călin Popescu Tăriceanu, să îşi anunţe cat mai repede posibilcandidatura la alegerile prezidenţiale de la sfârsitul acestui an.

Cerem, deasemenea, conducerii centrale a partidului să demareze neîntîrziat negocieri cu partenerii de guvernare de la PSD  pentru a decide si promova in solidar candidatura  dlui Călin Popescu Tăriceanu la functia de presedinte al Romaniei.

Este singura sansa autentica, realista pentru ca PSD-ALDE sa impiedice obtinerea  unui nou mandat prezidential de catre actualul sef al statului. Avem impreuna  o responsabilitate uriasa de a nu mai permite ca Romania sa fie blocataînca cinci ani in conflicte inutile, paguboase, consumatoare de energii uriase pentru mize mici.

 BIROUL POLITIC TERITORIAL ALDE DOLJ