IT SIX Global Services devine oficial parte din grupul QuEST Global

0
175

Compania IT SIX Global Services devine oficial parte din grupul QuEST Global, odata cu integrarea în cultura uneia dintre companiile de top în domeniul ingineriei de produs şi software.  Astăzi, orele 18.00, la Hotel Oltenia, are loc evenimentul destinat celebrării încheierii cu succes a procesului de integrare în QuEST.  Vor fi astfel recunoscute meritele profesorilor din Craiova, ai căror elevi au câştigat premii la Olimpiadele de Informatică în anul 2018.

Sub noua denumire de QuEST Global Engineering Services şi alături de Inspectoratul Judeţean Şcolar Dolj, prin Asociaţia Dominou, compania a pus bazele unui proiect ce are ca obiectiv creşterea nivelului de pregătire în informatică al elevilor din învăţământul preuniversitar precum şi a gradului de absorbţie al absolvenţilor în cadrul firmelor de IT din Craiova.

De mai bine de 20 de ani, QuEST Global este un partener de încredere în domeniul ingineriei produselor şi serviciilor,  partener pentru multe dintre cele mai recunoscute companii din industria Aeronautica, Hi-Tech, Aerospatiala şi Aparare, Transporturi, Energie, Oil&Gas cat şi Aparate medicale. Cu o prezenţă globală in 15 tari, 69 de centre globale şi 12.000 de angajati, QuEST Global considera ca este în fruntea convergentei inovatiilor mecanice, electronice, software şi de inginerie digitala, având ca obiectiv crearea unei lumii mai sigure şi curate.

Printre companiile de renume alături de care lucrează IT SIX Global Services,  se numără Airbus, BMW, Pratt & Whitney, Rolls-Royce, Siemens şi GE, aceasta din urmă fiind primul client al companiei.