La Liga: Iniesta s-ar putea recupera până la El Clasico

0
317

Accidentat grav către finalul lunii trecute, Andres Iniesta, mijlocaşul celor de la FC Barcelona, este determinat să revină pe teren pentru El Clasico, marele duel cu rivalii de la Real Madrid, programat pe 3 decembrie.

Fotbalistul de 32 de ani a suferit o accidentare la ligamentul colateral de la genunchiul drept, în partida pe care campioana Spaniei a câştigat-o cu 3-2 în faţa Valenciei, în deplasare, pe 22 octombrie, şi iniţial se credea că va fi indisponibil între şase şi opt săptămâni.

Au existat zvonuri care susţineau că revenirea pe teren a lui “Don Andres” să fie amânată până la începutul anului viitor. Cu toate acestea, recuperarea lui Iniesta decurge bine, iar mijlocaşul catalanilor ar putea reveni mult mai rapid decât se prevăzuse.

Potrivit cotidianului catalan Sport, Iniesta a renunţat deja la atelă şi şi-a intensificat antrenamentul, pentru a putea juca în El Clasico.

Staff-ul medical al formaţiei blaugrana şi jucătorul s-ar fi arătat foarte optimişti în această privinţă, susţine sursa citată.