Catane merge mai departe cu Marius Dinulescu

0
757

Comuna Catane s-a dezvoltat considerabil în ultimii patru ani, de când primar este Marius Dinulescu. Acesta candidează pentru un al doilea mandat din partea PSD şi le garantează locuitorilor din comună că lucrurile vor continua să meargă din ce în ce mai bine. Realizările de până acum sunt dovada faptului că o comună poate parcurge, chiar şi numai în câţiva ani, un drum european.

Numai în ultimii patru ani, au fost modernizate drumurile comunale, a fost construită o grădiniţă şi a fost reabilitat şi centrul social. Mai mult, au fost deschise cabinete medicale pe specializări diferite, precum cardiologie, oftalmologie, interne sau ORL. Mai multe obiective culturale din comună au fost reabilitate, iar acum toată comuna beneficiază de iluminat public. În plus, Marius Dinulescu a reuşit să introducă şi monitorizarea video în toată localitatea, pentru creşterea siguranţei cetăţenilor şi prevenirea infracţionalităţii.

Comuna Catane, asfaltată 100%

„Eu zic că, în ultimii ani, realizările au fost pe măsura aşteptărilor. Am realizat, împreună cu oamenii, o listă de priorităţi, şi tot ceea ce ne-am propus am reuşit să facem. Aş vrea să spun că o prioritate a fost liniştea şi siguranţa cătănenilor şi că am reuşit să instalăm în toată comuna un sistem de supraveghere cu 90 de camere video. Mă bucur că am mai reuşit, într-un prim mandat, ceea ce este destul de greu, ca acolo unde nu era un metru liniar de asfalt să ajungem la nivelul la care 100% din străzile comunei sunt asfaltate”, a explicat candidatul PSD pentru Primăria Catane, Marius Dinulescu.

Pentru următorul mandat, candidatul PSD la Primăria Catane a pus pe hârtie lucrări de infrastructură privind canalizarea, precum şi modernizarea şi extinderea reţelei de apă. Totodată, drumurile agricole vor fi modernizate, iar locuitorii din Catane urmează să aibă şi un centru cultural multifuncţional. În plus, copiii din comună vor avea o şcoală gimnazială reabilitată, precum şi o sală şi un teren de sport noi.

O investiţie deloc de neglijat urmează să fie şi reabilitarea târgului săptămânal, extrem de important pentru producătorii din zonă, care au nevoie de un spaţiu la standarde europene în care să-şi vândă mărfurile. Pentru Marius Dinulescu, este important şi ca locuitorii din Catane să aibă suficiente locuri de petrecere a timpului liber şi spaţii verzi unde să se poată recrea în linişte. De aceea, în următorii ani, comuna va avea un parc nou, două noi zone de agrement şi un centru civic modern.

„Mă bucur că oamenii au avut încredere şi voi fi aproape de ei, să îi sprijin în toate demersurile. Am avut un ajutor enorm de la PSD şi de la Consiliul Judeţean Dolj şi, în special, de la cetăţeni. O să aibă o comună dezvoltată, asta pentru că lucrez cu nişte oameni deosebiţi, de la CJ Dolj şi de la PSD Dolj, care m-au sprijinit. Nu îi voi dezamagi nici în următorii patru ani, aşa cum nu am făcut nici până acum”, a conchis Marius Dinulescu.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de ED PRESS COM S.R.L., portal – www.cvlpress.ro, CUI Mandatar financiar coordonator 21200019.