Candidatul PSD la Primăria Işalniţa, Tiberiu Dascălu continuă modernizarea şi dezvoltarea comunei Işalniţa

0
1052

Tiberiu Dascălu este candidatul PSD la Primăria Işalniţa. Acesta vine din funcţia de consilier juridic superior din cadrul Primăriei Işalniţa şi este hotărât să obţină un mandat de primar al comunei, principalul obiectiv fiind creşterea nivelului de trai al locuitorilor aşa cum a făcut-o până acum primarul social democrat Ovidiu Flori.

După ce ani de zile, în comuna Işalniţa, au avut loc foarte multe realizări ale unei administraţii PSD de nota 10, echipa social-democraţilor vine cu noi proiecte pentru comunitate. Tiberiu Dascălu este hotărât să atragă fonduri europene pentru un incubator de afaceri în valoare de 2,5 milioane de euro, dar şi pentru a continua extinderea reţelelor de gaze, apă, canalizare şi modernizare străzi.

Construire locuinţe în Işalniţa

“Mă angajez să fiu la fel de atent la problemele comunităţii noastre, aşa cum a făcut-o atâţia ani administraţia PSD. Voi face un Centru de zi pentru persoane vârstnice şi un Centru cultural pe strada  Pr. Gr. Tolescu (vis-a-vis de şcoală). Vreau să mă axez foarte mult pe construirea locuinţelor pentru tineri destinate închirierii, mai exact 32 de apartamente, dar şi construirea de locuinţe ANL (60 de apartamente) pe strada Primăverii”, a spus candidatul social-democrat la Primăria Işalniţa.

Scopul tuturor acestor investiţii şi proiecte îl constituie dezvoltarea continuă a comunei. Tiberiu Dascălu are o serie de proiecte ambiţioase în mandatul său cum ar fi: înfiinţarea unei zone de agrement şi teatru de vară pe strada Mihai Eminescu, înfiinţarea Muzeului comunei Işalniţa pe strada A.I. Cuza şi amenajarea unor locuri de joacă pentru copii pe străzile: Jiului , Decebal, Pr.Gr.Tolescu, G. Enescu.

Înfiinţarea unor perdele forestiere de protecţie

De asemenea, candidatul PSD mai are pe lista de investiţii înfiinţarea unor perdele forestiere de protecţie, modernizarea unei baze sportive şi de agrement, atragerea de noi investitori în Parcul industrial şi sprijin pentru comunitatea marginalizată  din comuna Işalniţa.

“Sunt adeptul transparenţei totale, sunt receptiv la toate propunerile constructive şi contez mult pe parteneriatul cu dumneavoastră şi echipa PSD. Nu voi scăpa din vedere solicitudinea, competenţa, promptitudinea şi profesionalismul funcţionarilor publici în relaţia cu dumneavoastră. Doar împreună cu o echipă puternică, echipa social democrată, comuna Işalniţa va cunoaşte o dezvoltare puternică”, a încheiat candidatul PSD la Primăria Işalniţa, Tiberiu Dascălu.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de ED PRESS COM S.R.L., portal – www.cvlpress.ro, CUI Mandatar financiar coordonator 21200019.