Închisoare pentru agentul Domozină

2
65

Agentul Florin Domozină, din cadrul Poliţiei oraşului Bechet, a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Dolj la o pedeapsă de 1 an şi 6 luni închisoare cu executare, pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă. Agentul a fost prins în flagrant, în luna martie a.c., în timp ce primea şpagă echipament sportiv în valoare de aproximativ 800 lei de la o persoană căreia îi promisese soluţionarea favorabilă a unui dosar.

Reamintim că ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj au fost sesizaţi de doljeanul Antonie Alin Ionuţ, că, din vara anului 2010 şi până în cursul lunii martie 2011, agentul de poliţie Florin Domozină, lucrător în cadrul Formaţiunii Rutiere a Poliţiei Bechet, i-a cerut şi a primit 200 lei dar şi bunuri (un telefon mobil, ţigări, băuturi alcoolice, parfumuri) pentru a-l ajuta în obţinerea unei soluţii mai blânde în dosarul în care acesta era cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni rutiere, mai precis conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influeţa băuturilor alcoolice (dosar 6119/P/2010 înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova). În baza plângerii s-a înregistrat un dosar la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, s-au făcut verificări şi, pentru că sesizarea s-a confirmat, ofiţerii anticorupţie împreună cu procurorul desemnat au organizat, flagrantul, pe 23 martie a.c. poliţistul fiind surprins primind de la denunţător un echipament sport format dintr-un trening şi o pereche de pantofi sport. În plus, din cercetări a rezultat că inculpatul a pretins şi primit de la denunţător bunuri şi bani în valoare totală de aproximativ 1.700 lei pentru a interveni pe lângă funcţionari cu atribuţii în efectuarea actelor de cercetare penală, respectiv procuror şi specialişti din cadrul IML Craiova, după cum declara la momentul respectiv procuror Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Pe 23 martie a fost reţinut, pe 1 februarie a fost eliberat, însă a fost trimis în judecată, iar miercuri, 14 decembrie a.c., judecătorii de la Tribunalul Dolj l-au găsit vinovat pe Florin Domozină de comiterea infracţiunii de trafic de influenţă şi l-au condamnat la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

 

2 COMENTARII

  1. cand va ajunge la zdup berceanu romeo pt ca diicot craiova si a facut datori fffff bine dar fustitia olteana !!??tasu care e taticul infractorilor un analfabet se lauda cu masa ca e ca si scapat si scuze ce a facut domozina asta e nimic fata de baiatul anlfabetului venit de pe tarlale si numit acum politist dint o greseala a guv din 1999 .un grup de ofiteri activi si in rezerva

  2. DAR CEL CU ALCOOLUL LA BORD UNDE FACE CRACIUNUL? SAU TREBUIE SA DEA CU MASINA PESTE CINEVA POATE DE LA PROCURATURA SA SE FACA DREPTATE.
    PS. BLUZA ROSIE DIN POZA ESTE MITA?
    CONTEAZA CULOAREA CUMVA?

Comments are closed.