Tinerii din Pleniţa i-au colindat pe consilierii judeţeni

0
374

Consilierii judeţeni au fost ieri colindaţi de un grup inimos de tineri din comuna Pleniţa. De la cel mai mic, la cel mai mare, colindătorii au făcut senzaţie cu costumele lor populare, cu talentul lor extraordinar şi nu în ultimul rând, cu repertoriul tradiţional românesc, care a făcut să răsune instituţia.

           “Astăzi (n.r ieri), în plenul Consiliului Judeţean Dolj am primit vizita colindătorilor, un grup inimos de tineri, care vin în fiecare an şi ne colindă ca să ne meargă bine tot anul. Grupul de colindători este din Pleniţa şi de fiecare data încântă auditoriul cu melodiile şi interpretarea lor. Ceva unicat.  Ne putem mândri cu aceşti tineri talentaţi. Vă urez şi eu la mulţi ani şi să aveţi un an mai bun”, a spus Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

         După ce au plecat colindătorii, consilierii judeţeni au continuat să dezbată în cadrul ultimei şedinţe ordinare din anul 2017 toate cele 24 de puncte. La final au fost votate în unanimitate. S-a aprobat astfel rectificare bugetului Şcolii Profesionale Speciale Craiova, pe anul 2017, s-a aprobat actul additional la protocolul de cooperare dintre Consiliul Judeţean dolj şi Asociaţia Umanitară pentru Protejarea şi Sprijinirea Răniţilor, Invalizilor şi Urmaşilor celor Căzuţi în Timpul Revoluţiei din Decembrie 1989 – Dolj.

       S-a aprobat de asemenea, cu unanimitate de voturi proiectul de hotărâre privind rezultatul final al analizei noului proiect de management al directorului Bibliotecii Judeţene şi s-a aprobat durata de 5 ani pentru care se va încheia noul contract de management între preşedintele CJ dolj, Ion Prioteasa, în calitate de ordonator principal de credite şi Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Judeţene “Alexandru şi Aristia Aman” Craiova.