Candidatul PSD la Primăria Goieşti, Gheorghe Corbeanu: Voi sprijini mediul de afaceri şi voi crea noi locuri de muncă

0
1915

         Candidatul PSD la scaunul de primar al comunei Goieşti este Gheorghe Corbeanu. Acesta este cunoscut deja că a făcut tot ce a stat în puterea sa contribuind la implementarea mai multor proiecte pentru dezvoltarea acestei comune din postura de viceprimar. De această dată îşi doreşte să se implice din funcţia de primar în dezvoltarea infrastructurii însoţită de sprijinirea mediului de afaceri pentru ca locuitorii comunei să aibă locuri de muncă şi un trai mai bun.

Pe lista de investiţii în mandatul 2020 -2024, se află mai multe proiecte dintre care amintim: reabilitare şi asfaltare de străzi; modernizare şcoală gimnazială şi cămin cultural; iluminat stradal – modernizare în toată comuna, lămpi cu led şi panouri solare, etc.

Înfiinţarea reţelei de alimentare a gazelor naturale pentru comuna Goieşti

 

“Un proiect important pentru comuna Goieşti este înfiinţarea reţelei de alimentare şi distribuire a gazelor naturale. Este o investiţie necesară pentru dezvoltarea economică a localităţii. De asemenea, ţinând cont că tineretul de azi este viitorul de mâine, o mare parte dintre eforturile  administraţiei locale sunt orientate către ei, pentru a le asigura condiţiile pentru o educaţie decentă. Pregătim investiţii pentru modernizarea şcolii gimnaziale şi a căminului cultural, dar şi crearea unor locuri de joacă pentru copii”, a spus candidatul PSD la Primăria Goieşti, Gheorghe Corbeanu.

 

Anii petrecuţi în administraţia publică îl fac pe Gheorghe Corbeanu candidatul de care are nevoie comunitatea din Goieşti, deoarece a fost şi este în mijlocul oamenilor pentru a le rezolva problemele şi este implicat în numeroase proiecte implementate. În mandatul 2016-2020, acesta s-a ocupat de extinderea reţelei de iluminat public, modernizarea drumuri comunale, extinderea reţelei de apă şi canalizare DN 6B Dumbrava, extindere reţea canalizare satele Muiereni, Vladimir, Goeşti Sat, Fântâni şi Mogoşeşti, dar şi de pietruirea mai multor drumuri comunale.

Voi acorda atenţie proiectelor de investiţii pentru dezvoltarea comunei

 

Social democratul Corbeanu marşează pe câteva coordonate clare, pe care le va aplica în administraţia publică locală: transpranţa, dialogul, viziunea şi dezvoltarea sunt elementele cheie care vor sta la baza funcţionării Primăriei Goieşti. “Voi pune accent pe deschiderea faţă de comunitate.  Vreau să facem lucrurile pornind de la relaţia cu cetăţeanul şi încheind cu dezvoltarea comunei. O atenţie deosebită voi acorda proiectelor de investiţii, cele care pot ridica standardul de viaţă al locuitorilor. Urmăresc formarea unei echipe de tineri pentru absorbţie de fonduri europene. Există în proiect montarea camerelor de supraveghere inclusiv camere care să memoreze şi identifice numărul de înmatriculare. De asemenea, voi facilita transportul pentru persoanele vârstnice, persoanele cu dezabilităţi, pensionari, elevi, copii să fie gratuit pe raza comunei. Serviciul de colaborare între primar şi cadrele medicale  şi acordarea de asistenţă medicală gratuită ”, a precizat Gheorghe Corbeanu.

 

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de ED PRESS COM S.R.L., portal – www.cvlpress.ro, CUI Mandatar financiar coordonator 21200019.