“U” Craiova – Chindia Târgovişte, în sferturile Cupei României

0
969

Universitatea Craiova va întâlni Chindia Târgovişte în sferturile de finală ale Cupei României, pe 3 martie. Cele două formaţii se vor duela şi în campionat, o săpămână mai devreme, în etapa a 25-a a Ligii I, ambele partide fiind programate pe terenul echipei lui Emil Săndoi, la Buftea sau la Ploieşti.

Celelalte meciuri sin sferturile Cupei României: Petrolul Ploieşti – Astra Giurgiu, Dunărea Călăraşi – Dinamo şi Universitatea Cluj – Viitorul Pandurii.

Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în ziua de 3 martie cu începere de la ora 14:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior.

În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.