Luni, spitalele vor asigura doar asistenţă medicală de urgenţă

0
96

spitalReprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au anunţat că luni, când este sărbătorită Adormirea Maicii Domnului, unităţile sanitare au program de zi liberă. Pentru că ambulatoriile de specialitate ale spitalelor nu lucrează, asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată prin intermediul unităţilor de primiri urgenţă şi a camerelor de gardă.

În ceea ce priveşte municipiul Craiova, non-stop se va acorda asistenţă medicală la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, în cadrul Compartimentului de Primiri Urgenţe al Spitalul Clinic Municipal Filantropia din Craiova, la Camera de Gardă a Spitalului Clinic  de Boli Infecţioase din Craiova şi la Camera de Gardă a Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi SMURD  au activitate continuă, fiind apelabile la telefon 112.

Cabinetele de medicină de familie  asigură permanenţa prin centrele de permanenţă cu funcţionare non-stop din localităţile: Amărăştii de Jos, Bechet, Brabova, Bulzeşti-Frăţila, Coţofenii din Dos, Gherceşti, Ghidici, Goicea, Murgaşi, Pleniţa, Piscu Vechi, Vârvoru de Jos, Sadova şi Craiova – strada „George Enescu”, nr. 76, bl. 15 (Craioviţa Nouă) şi strada „Împăratul Traian” nr. 213, bl. P4.

La nivelul Direcţiei de Sănătate Publică Dolj funcţionează serviciul de gardă epidemiologie între orele 8.00 şi 22.00, telefon 0251/554.872.