“U” Craiova lansează abonamentele pentru sezonul 2019-2020

0
134

Universitatea Craiova a anunțat că, începând de astăzi, se vor pune la vânzare abonamentele pentru noua ediție de campionat. Preţurile vor fi cele de anul trecut, iar abonaţii fideli vor avea discounturi semnificative, cel mai ieftin abonament, la peluză, costând 68 de lei.

Lansarea abonamentelor va avea loc de la ora 16, la magazinul oficial din Electroputere Parc Mall, unde vor fi prezenți și trei fotbaliști: Alex Mateiu, Mirko Pigliacelli și Vali Mihăilă.

De 70 de ani, Universitatea Craiova înseamnă o simbioză între regiune, echipă și suporterii ei. Știința nu poate exista în absența unuia dintre aceste trei elemente-cheie. Abonamentele vor putea fi achiziționate începând de mâine, ora 16:00, atât online prin platforma Eventim.ro, cât și de la magazinele Științei. Întreaga politică de ticketing a clubului nostru va fi publicată în cursul zilei de mâine. Abonații din sezonul trecut nu doar că vor avea la dispoziție 30 de zile pentru a-și reînnoi abonamentele, dar vor beneficia de prețuri speciale. Haideți ca, împreună, să readucem Știința acolo unde îi este locul: în rândurile unor echipe ca Borussia Dortmund, Real Madrid sau Napoli, acolo unde abonamentele nu sunt pe an, ci pe viață. Ba chiar pe mai multe vieți, dacă ne gândim că ele se transmit, mai prețioase decât orice altă moștenire, din tată în fiu.” precizează clubul din Bănie.