Vela merge mai departe pe mâna lui Gheorghe Cîmpeanu

0
639

Dezvoltarea comunei Vela trebuie să continue şi, de aceea, Gheorghe Cîmpeanu a decis să candideze pentru încă un mandat din partea Partidului Social Democrat. Acesta le propune mai multe investiţii oamenilor din localitate şi se bazează pe sprijinul lor, aşa cum s-a întâmplat şi în ultimii ani.

Comuna Vela este una dintre cele care a cunoscut schimbări destul de mari în ultimii ani, având în vedere că, în trecut, în comună se ajungea cu greu chiar şi cu maşinile de teren. De mai mulţi ani, însă Gheorghe Cîmpeanu s-a îngrijit ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine, iar lumea să fie mulţumită de comuna în care trăieşte. Desigur că mai sunt lucruri de facut şi, de aceea, Gheorghe Cîmpeanu a decis că vrea să le mai fie alături oamenilor din Vela pentru încă patru ani.

Realizările din ultimii ani vorbesc de la sine. Echipa PSD de la Vela a reuşit să asfalteze şi DC 63 care face legătura între satele Râpa Roşie şi Ştiubei, a modernizat şi extins iluminatul public în toate comunele, a îmbunătăţit considerabil condiţiile sanitare din şcoală şi din grădiniţele din Gubaucea, Suharu şi Bucovicior, reabilitând, totodată, Şcoala Gimnazială „Ilie Murgulescu”. În plus, a fost realizat cadastrul în extravilan în proporţie de 40%, au fost pietruite drumurile interioare ale comunei, iar drumul comunal DC1524 a început să aibă asfalt.

„Îmi doresc să facem în continuare echipă pentru comuna Vela, alături de administraţia locală şi de cea judeţeană de la PSD, care mereu ne-au susţinut. Oamenii trebuie să ştie că tot ceea ce facem, facem pentru ei, iar ei ştiu şi văd cel mai bine asta. De pe 27 septembrie, începem un nou episod al dezvoltării comunei Vela, împreună”, a declarat candidatul PSD la Primăria Vela, Gheorghe Cîmpeanu.

De pe 27 septembrie, urmează patru ani în care Gheorghe Cîmpeanu împreună cu echipa sa s-au gândit la proiecte care îşi urmează cursul firesc, cel de a fi finalizate, şi proiecte noi menite să îmbunătăţească viaţa din comună. Este vorba despre înfiinţarea sistemului de alimentare cu apă şi reţea de canalizare în satele Gubaucea, Suharu şi Bucovicior, despre înfiinţarea reţelei de canalizare în satul Vela, dar şi despre reabilitarea şi modernizarea dispensarului uman şi a farmaciei Vela, precum şi a cabinetelor medicale din satele Gubaucea şi Bucovicior.

Mai apoi, proiectele se adresează sportului, prin amenajarea împrejmuirii şi realizarea unui teren de sport la şcoala Gubaucea, dar şi printr-un teren de sport nou cu gazon sintetic pentru fotbal şi tenis de câmp la Şcoala Gimnazială „Ilie Murgulescu”. Cu siguranţă, vor continua asfaltarea a cel puţin două drumuri interioare în fiecare sat, pietruirea şi întreţinerea tuturor drumurilor din comuna Vela, realizarea cadastrului sistematic a terenului extravilan din comuna Vela, dar şi curăţirea şi decolmatarea pârâului Pietricea şi Terpeziţa.

„Susţinerea şi dezvoltarea sportului de masă pentru tinerii din comună este extrem de importantă pentru comunitate, căci numai aşa ei se pot dezvolta armonios şi vor fi sănătoşi. Şi, cum şi sănătatea psihică şi emoţională sunt foarte importante, vrem să realizăm intervenţii la toate locaşurile de cult din comună. Credinţa este extrem de importantă pentru noi şi, dacă ne-o concentrăm pe proiectele care urmează să fie executate, sunt convins că va ieşi ceva extraordinar pentru Vela. Cu siguranţă, rămânem împreună şi vom face o echipă extrem de bună!”, a conchis candidatul PSD pentru fotoliul de primar al comunei Vela, Gheorghe Cîmpeanu.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de ED PRESS COM S.R.L., portal – www.cvlpress.ro, CUI Mandatar financiar coordonator 21200019.