S-a încheiat duelul românilor din UEL

0
475

 

Slavia Praga și Glasgow Rangers au remizat, scor 1-1, în turul optimii de finală din Europa League. Cu doi dintre cei mai în formă internaționali români pe teren încă din primul minut, români au decis în final rezultatul final al partidei: Nicolae Stanciu (27 de ani) a marcat un gol superb, iar Ianis Hagi (22 de ani) a pasat decisiv la reușita scoțienilor. Fără nicio echipă românească în primăvara europeană, internaționali români confirmă fotbalul din România încă se poate ridica un nivel bun prin reprezentații ei din afara țării.

Stanciu joc perfect pentru Slavia contra celor de la Rangers

Cu Nicolae Stanciu în mijlocul tuturor acțiunilor ofensive ale gazdelor, Slavia s-a mișcat foarte bine în această seara, chiar și dacă rezultatul final nu îi îndreptățește pe cehi. Cu un șut puternic trimis de Stanciu către poarta lui Rangers, Stanciu a deschis scorul de la prima minge pe spațiul porții în minutul 7. În minutul 36, Ianis Hagi urma să ofere assistul pentru golul de 1-1, scor ce urma să fie conservat de oaspeți până la finalul partidei. Cu un meci în care clar Slavia Praga a arătat că merită să se califice în sferturile de finală, Ovidiu Hațegan a arbitrat primul meci după scandalul produs de Sebastian Colțescu de pe data de 8 Decembrie 2020.

Chiar și dacă Slavia a remizat pe teren propriu, cehii au șanse la calificarea în sferturile de finala după ce în runda finala Slavia a remizat pe teren propriu cu fosta campioană a Angliei, Leicester City, scor 0-0, și s-a impus cu 2-0 în deplasare.