Ciprian Arnăutu, primarul PSD de care Rast are nevoie

0
1582

Comuna Rast are nevoie de o conducere nouă, de o echipă tânără care să fie alături de oameni, pentru oameni, cu proiecte concrete şi cu o viziune care să aducă localitatea în anul 2020. Candidatul PSD pentru fotoliul de primar, Ciprian Arnăutu, a explicat că, alături de echipa sa de consilieri, îşi propune să le demonstreze răstenilor că lucrurile nu sunt nici pe departe aşa cum s-au obişnuit în ultimii peste 25 de ani.

Fiu al satului, care cunoaşte toate problemele comunei, Ciprian Arnăutu e direct interesat de problemele pe care comunitatea le are şi consideră că e nevoie de o implicare vizibil mai mare pentru a face din Rast o comună cel puţin egală cu cele fruntaşe ale judeţului.

„Împreună, avem o nouă şansă de a vedea cum este să trăieşti într-o comună civilizată, cu posibilităţi de creştere a nivelului de trai, cu opţiuni concrete pentru fiecare cetăţean, indiferent de vârstă. Fie că vorbim despre educaţie, locuri de muncă, infrastructură, cultură sau mediu, fiecare dintre acestea este un domeniu care trebuie tratat cu seriozitate maximă, pentru că toate la un loc, adunate, înseamnă mai bine pentru fiecare dintre noi”, a precizat Ciprian Arnăutu.

Consiliere pe fonduri europene pentru fermieri

Printre proiectele pe care candidatul PSD le propune cetăţenilor regăsim asfaltarea de drumuri comunale, implementarea sistemului de apă şi canalizare în toată comuna, reabilitarea grădiniţei şi a şcolilor, dar şi o chestiune extrem de importantă: angajarea de specialişti în cadrul primăriei, în vedea consilierii pe fonduri europene a micilor fermieri. Producătorii locali sunt extrem de importanţi şi cu un potenţial enorm, însă ei au fost uitaţi cu desăvârşire de actuala administraţie. Candidatul PSD urmează să înfiinţeze, de asemenea, un centru de recoltare a legumelor, pentru ca producţia locală să fie valorificată corespunzător.

Pe lângă proiectele menţionate mai sus, Ciprian Arnăutu vrea să salubrizeze, în următorul mandat, toată comuna, dar în special casele dezafectate în urma inundaţiilor, cele care au marcat atât de profund întreaga comunitate din Rast, dar care au şi demonstrat că există solidaritate.

Pe partea de agrement, proiectele din următorul mandat cuprind amenajarea unui teren de fotbal, dar şi a bălţii comunale pentru pescuit sportiv.

„Sunt extrem de optimist în ceea ce priveşte o nouă viaţă şi un nou început pentru comuna noastră. Cu siguranţă, Rast, meriţi mai mult!”, a conchis candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Rast, Ciprian Arnăutu.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de ED PRESS COM S.R.L., portal – www.cvlpress.ro, CUI Mandatar financiar coordonator 21200019.