Burse de studiu la Universitatea Central Europeană

0
51

Studenţii aflaţi în ultimul an de studiu sau absolvenţii de licenţă îşi mai pot depune candidatura, până în 25 ianuarie, pentru bursele oferite de Universitatea Central Europeană din Budapesta pentru programele de masterat şi doctorat derulate în anul universitar 2012-2013. Cursurile sunt cu predare în limba engleză.

Printre domeniile de interes se numără: economie, politici şi ştiinţele mediului, studii de gen, istorie, politici publice, relaţii internaţionale şi studii europene, studii juridice, matematică, studii medievale, naţionalism, filosofie, ştiinţe politice, sociologie şi antropologie socială, ştiinţe cognitive. Bursele de studii pot fi integrale sau parţiale şi depind de rezultatele procesului de selecţie. Înscrierea se va face online până la data de 25 ianuarie 2012.

Dosarul de înscriere va fi de asemenea completat online şi va cuprinde: formularul de înscriere disponibil pe pagina web a universităţii, două scrisori de recomandare pentru programele de masterat şi trei scrisori de recomandare pentru programele de doctorat în limbă engleză.