Egal cu japca obţinut de România contra Finlandei

0
154

România a scos o remiză în prelungirile meciului cu Finlanda, prin golul marcat de Hoban, pe o respingere a unui şut al lui Andone. Finlandezii au condus cu 1-0 din minutul 67 prin golul lui Pohjanpalo şi trebuiau să primească un penalty imediat, completat de o eliminare a lui Dragoş Grigore, care l-a faultat ca ultim apărător pe Puuki. În prima repriză tricolorii au ratat mai multe ocazii, dar oaspeţii au avut şi ei şanse foarte clare de a-şi majora avantajul în partea secundă.

Keşeru, Maxim, Chipciu şi Papp au fost penibili cât au jucat, iar stoperii Chiricheş şi Grigore au fost total buimăciţi în a doua repriză. Cei 50.000 de spectatori au cerut la final demisia celo 4 antrenori ai naţionalei noastre.

Ungaria a învins cu 2-1 pe Insulele Feroe, iar Irlanda de Nord a bătut Grecia cu 3-1 şi s-a calificat la Euro 2016. România are 17 puncte şi are nevoie de victorie duminică la Torshavn cu Insulele Feroe pentru a se califica la Euro.

Au jucat pentru România: Tătăruşanu – Papp, Chiricheş, Grigore, Raţ – Hoban – Torje (Ad. Popa ’87), Sânmărtean, Chipciu (Maxim ’60) – Stancu (Andone ’69), Keşeru.