CSU Craiova nu mai are dreptul să transfere jucători timp de un an!

0
177

Deoarece l-a dat afară pe fundaşul Ovidiu Dănănae, deşi acesta avea contract, Universitatea Craiova a fost penalizată de Comisia de Recurs a FRF cu interzicerea de efectua achiziţii de jucători timp de două perioade de mercato, adică pentru mai mult de un an de zile.

Clubul din Bănie a fost obligat de Comisia de Recurs a FRF la plata a 49.500 de euro net către fostul jucător Ovidiu Dănănae, reprezentând drepturi contractuale din perioada 1 octombrie 2015 – 30 iunie 2016.

De asemenea, gruparea olteană a fost sancţionată cu interzicerea dreptului de a efectua transferări de jucători, în calitate de club cesionar, pentru două perioade de transfer. Asta înseamnă că formaţia olteană nu va mai putea cumpăra jucători până în perioada de transferuri din ianuarie 2017.

Clubul CS Universitatea Craiova a mai fost obligată la plata sumei de 2.955 de lei către Ovidiu Dănănae, cu titlu de taxă de procedură, fond şi recurs.

Decizia este definitivă şi executorie pe plan intern, dar poate fi atacată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în termen de 21 de zile de la comunicare.