Craiova: În arest pentru contrabandă cu ţigări

0
105
IMG-20160329-WA0003Poliţiştii de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Craiova a reţinut, în urmă cu puţin timp, un craiovean suspectat de comiterea infracţiunii de contrabandă. 
Astăzi, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transpoturi Craiova au afectuat un control la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din complexul Staţiei C.F. Craiova, fiind depistat Ion B., de 47 de ani, din municipiul Craiova având la vânzare 12 pachete de ţigări, fără marcaj fiscal românesc. Prin extinderea cercetărilor, în autoturismul craioveanului, parcat în apropiere, poliţiştii au mai găsit 2.990 pachete ţigări de diferite mărci, unele având marcaj fiscal ucrainian, iar celelalte fără marcaj fiscal. Poliţiştii au procedat la indisponibilizarea sumei de 2000 lei găsite asupra craioveanului de 47 de ani, pe care nu a putut-o justifica, a autoturismului în care erau deţinute ţigările netimbrate, precum şi cele 3002 pachete ţigari (60.040 ţigarete) găsite de oamenii legii.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, Reţinutiar în baza probatoriului administrat pe numele celui bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Dolj. Acesta urmează să fie prezentat magistraţilor craioveni cu propunere de arestare preventivă.