Mandate executate de poliţiştii doljeni

0
283

arestatLucrători ai formaţiunii investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Băileşti, în urma activităţilor întreprinse, l-au depistat pe M. Constantin, în vârstă de 27 de ani, din localitate. Pe numele acestuia magistraţii Judecătoriei Băileşti au emis mandat de executare a pedepsei privative de libertate, având de executat 1 an şi 10 luni închisoare. Poliţiştii l-au încarcerat pe M. Constantin la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Dolj.

Tot pe această linie, ca urmare a activităţilor investigative întreprinse de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie pe linia  depistării persoanelor care posedă mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost depistate şi prinse cinci persoane, toate din municipiul Craiova.

Astfel, poliţiştii au pus în executare cinci mandate de executare a pedepsei privative de libertate emise de magistraţii Judecătoriei Craiova: C. Marian (41 de ani), condamnat la 4 ani pentru comiterea de infracţiunii de ultraj şi lovire; C. Cosmin (23 de ani), condamnat să execute o pedeapsă de 2 ani şi 8 luni pentru ultraj şi lovire; T. Paul (50 de ani), care are de executat 2 ani şi 8 luni de închisoare pentru ultraj; Ţ. Gabriela (34 de ani) are de executat aceeaşi pedeapsă pentru comiterea de infracţiunii de ultraj şi lovire; D. Ana Maria (30 de ani), având o pedeapsă de  2 ani şi 8 luni de închisoare pentru comiterea de infracţiunii de ultraj şi lovire.