M-Pesa, serviciul de transfer de bani, disponibil acum în staţiile Rompetrol

0
271

Vodafone România, în parteneriat cu Rompetrol Downstream, pune la dispoziţia clienţilor serviciul de transfer de bani M-Pesain reţeaua de staţii de alimentare Rompetrol. Utilizatorii M-Pesa pot acum să retragă sau să depună bani, în regim non-stop, în cele 135 de staţii de alimentare ale Rompetrol din toata ţara. În plus, prin M-Pesa, clienţii Rompetrol îşi pot alimenta cardul Fill&Go direct de pe telefonul mobil, fără costuri suplimentare.

“Utilizatorii M-Pesa pot folosi, acum, serviciul de transfer de bani în toate staţiile de alimentare Rompetrol, cu acces la fonduri imediat şi în regim non-stop. Parteneriatul strategic cu Rompetrol pune la dispoziţia clienţilor un număr crescut de locaţii moderne, inclusiv în zonele de tranzit unde utilizatorii se aşteaptă să găsească o varietate de servicii. Promoţional, clienţii care vor face retrageri de numerar din staţiile Rompetrol vor primi un bonus constând în minute naţionale şi internaţionale şi trafic de date în reţeaua Vodafone”, a spus Valentin Ştefan, director Business Development, Vodafone România.

În 2015, 118 staţii de alimentare au parcurs procesul de rebranding

Pe lângă transferul de bani, M-Pesa permite plata direct de pe telefonul mobil a facturilor de utilităţi, plata la diverşi comercianţi sau reîncărcarea Cartelei Vodafone.“Rompetrol are ambiţia de a se dezvolta în mod constant, fiind o companie competitivă, sustenabilă şi diversificată. Prin intermediul parteneriatului cu Vodafone România, clienţii noştri beneficiază de un pachet de servicii noi, care continuă programul de modernizare şi extindere a întregii reţele de distribuţie şi a celui de diversificare a experienţelor oferite clienţilor. În 2015, 118 staţii de alimentare au parcurs procesul de rebranding. Rompetrol îmbină calitatea produselor şi înalta tehnologie, valori ce se regăsesc în carburanţii premium comercializaţi în staţiile de distribuţie”, a declarat Mihaela Ungar, Chief Officer CEO Block, KMG International.

Serviciul de plăţi şi transfer de bani M-Pesa poate fi accesat indiferent de modelul de telefon şi nu necesită conexiune internet, credit pe Cartela sau existenţa unui cont sau card bancar. De curând, utilizatorii M-Pesa au posibilitatea de a primi bani din străinătate, prin serviciul de transfer internaţional.