Percheziţii la case de schimb valutar în dosarul sensei-ului lui Nuţu Cămătaru

1
70

Ofiţerii BCCO Craiova, împreună cu cei ai SCCO Mehedinţi, sub coordonarea unui procuror al DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinţi şi cu sprijinul tehnic al SIPI Mehedinţi au efectuat, vineri seara, trei percheziţii la sediul unei case de schimb valutar şi la cele două puncte de lucru ale unităţii, toate din Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, în continuarea cercetărilor efectuate în dosarul în care a fost arestat preventiv şi trimis în judecată Emilian Ştefan, senseiul lui Nuţu Cămătaru.

În urma descinderilor, oamenii legii au ridicat sume importante de bani, diverse valute (peste 20.000 euro, aproape 6.000 coroane suedeze etc.), peste 21.000 lei, dar şi documente (contracte de vânzare-cumpărare şi de împrumut), patronul şi două casiere fiind duşi la sediul DIICOT pentru audieri. Oamenii legii au confirmat faptul că patronul casei de schimb valutar este cercetat şi chiar a fost audiat ca martor în dosarul în care Emilian Ştefan zis “Emil de la Viena”, împreună cu alte persoane au fost trimişi în judecată de procurorii DIICOT pentru mai multe infracţiuni printre care şantaj şi lipsire de libertate.

De altfel, şi patronul caselor de schimb valutar din Drobeta-Turnu Severin care a fost lăsat liber după audierea de vineri seara, ca şi casierele, este cercetat, în stare de libertate, pentru constituire de grup infracţional organizat, şantaj, lipsire de libertate şi mărturie mincinoasă.

Emilian Ştefan a fost prins în luna martie a.c., ulterior fiind arestaţi şi alţi membri ai grupului infracţional, despre care poliţiştii şi procurorii de crimă organizată spuneau că se ocupau cu cămătăria şi erau extrem de violenţi.

 

1 COMENTARIU

  1. cata nedreptae este in aceasta justitie in tara noastra.pt ca nu a spus cum a vrut tiganul de SOPALCA i-au calcat casa acestui om si l-au bagat complice cu cei din acel dosar.daca spunea ca el nu-l mai perchizitionau si era baiat bun.daca nu a spus ca ei este infractor si talhar.eu stiu acest om si pot spune ca nu a avut laegaturi cu acei arestati.iarasi in legatura cu banii confiscati este normal sa aibe omul valuta,nu are si schimb valutar?rusine voua coruptilor de la diicot si tie tigane de SOPALCA,acer-st om este mai cores-ct ca voi toti la un loc

Comments are closed.